- Pomidorowa z bazylią
- Truskawki w czekoladzie
- Ziemniaki pieczone
- Spaghetti z bobem
- Leniwe pierogi ze szpinakiem
- Sałatka z grilla
- Pomidory nadziewane twarożkiem
- Ryba cytrynowa
- Sos wiśniowy do owoców
- Knedle ze śliwkami
- Pierogi z jagodami
- Udka kurczaka z mirabelkami
- Pączki (bez glutenu)
- Chrupiący serek z gruszką
- Kasza jaglana zapiekana z jabłkami
- Pierogi kaukaskie
- Przecier gruszkowo-borówkowy
- Figowe rogaliki
- Przecier owocowy
- Kluski półfrancuskie ze śliwkami
- Naleśniki z kremem waniliowym
- Klopsiki cielęce
- Ziemniaki po francusku (zapiekanka)
- Szarlotka
- Kotlety gryczane
- Rizotto z tuńczykiem
- Zrazy z pieca
- Fritata - warzywa w jajku
- Lody twarożkowe
- Biszkopt z owocami
- Placki z jabłkami
- Ciasto kisielowo- budyniowe
- Szybka ryba po grecku
- Sałatka grecka III
- Torcik z galaretką
- Dynia z piekarnika
- Kartoflana zapiekanka
- Kulki rybne po norwesku
- Krem z budyniu (bez jajek)
- Makrobiotyczne gołąbki
- Ciasto z owocami
- Angielskie (deserowe) ciasto naleśnikowe
- Klops z zielonego groszku i szynki
- Kotleciki z tuńczyka
- Pierogi leniwe - wersja smażona (małdrzyki)
- Lody na patyczkach
- Chłodnik bułgarski (tarator)
- Spaghetti z cukinią
- Majowe ciasto z rabarbarem
- Pyszna pasta z tofu
- Pierś indycza z orzechowym farszem
- Czipsy
- Omlet po polsku
- Cukinie z daleka
- Zupa krem z zielonego groszku
- Kompot z suszu
- Koktajl brzoskwiniowy
- Kotlety z soi, soczewicy lub fasoli
- Fasolka szparagowa zapiekana pod sosem mornay*
- Faszerowane kurze piersi