Potrawy , które możesz zasmakować
-
wiek od : 1 roku
-
składnik: bułka tarta
-
rodzaj potrawy: danie główne
- Placuszki rybne orientalne
- Sok pomidorowo-jabłkowy
- Pyszna pasta z tofu
- Tarta - kruche ciasto
- Zupa nic (bez glutenu)
- Grecki gulasz z drobiu
- Ciasto kisielowo- budyniowe
- Arabski chleb pita
- Sernik dziecinnie prosty
- Chrupiący serek z gruszką
- Omlet po włosku (frittata)
- Klopsiki z sosem brzoskwiniowym
- Spaghetti z papryką
- Ciasteczka rodzynkowo-orzechowe
- Ryba w sosie koperkowym
- Pierogi z soczewicą
- Śliwki z figą i melisą
- Kruche ciasto z bita śmietaną
- Zrazy z kury
- Pasztet drobiowo-cielęcy
- Zupa minestrone
- Tort naleśnikowy z pomidorami
- Szpinak z baraniną
- Sałatka wiosenna z liśćmi babki i mlecza
- Polski wielkanocny sos chrzanowy
- Kulki mięsne po szwedzku
- Ciecierzyca z kolorową papryką
- Jabłka z aronią
- Placuszki-kaczuszki
- Naleśniki z farszem twarogowym
- Różności pod beszamelem
- Naleśniki chińskie
- Sałatka ryżowa (bezglutenowa)
- Ryba po grecku II
- Kurczak z marchewką i curry
- Zimny pomidor
- Ciastka kokosowe
- Makaron z twarożkiem na słodko
- Przecier jabłkowy
- Batoniki orkiszowe
- Szwedzki łosoś
- Chłodnik polski (uproszczony, błyskawiczny)
- Kurczak (lub ryba) z suszonymi śliwkami i migdałami
- Leczo ze śliwkami
- Szaszłyki z kurczaka
- Kukurydziany chlebek amerykańskich farmerów
- Zupa szczawiowa
- Delikatny i puszysty sernik
- Kulki rybne po norwesku
- Rozmaitości na parze
- Bakłażany faszerowane mięsem
- Dip fasolowy
- Lane kluski
- Omlet po polsku
- Naleśniki z owocami (ciepłe lub zimne)
- Potrawka z kurczaka
- Racuszki
- Przysmak serowy
- Cielęcina ze szpinakiem i brokułami
- Zupa z dyni na słono