- Sałatka mięsna z morelami
- Ostre ziemniaczki
- Mrożony jogurt jagodowy
- Pieczone jabłka
- Kluski półfrancuskie ze śliwkami
- Lody waniliowe
- Chłodnik hiszpański (gazpacho)
- Panierowana feta z wiosenną salsą
- Zupa z soczewicy do termosu
- Krem jarzynowy z indykiem
- Mazurek cytrynowy III
- Sałatka owocowa
- Szpinakowa zapiekanka
- Deser z rabarbarem
- Ciasto z owocami
- Ciastka owsiane
- Tarta z grzybami
- Ciasteczka z cukierkową dekoracją
- Sałata ze smażonymi wątróbkami i balsamico
- Puree z dyni
- Kluski serowe
- Deserowa zupa owocowa
- Kluski półfrancuskie ze śliwkami
- Rozmaitości na parze
- Omlet po francusku
- Ciasto jogurtowe
- Cytrynowy biszkopt
- Ciasteczka kokosowe-ryżowe (bezglutenowe)
- Indyk z marchewką
- Sałatka z arbuza i fety
- Brzoskwiniowa pianka
- Faszerowane kurze piersi
- Ciasto do pizzy: klasyczne
- Ciasto piaskowe z truskawkami
- Szaszłyki z łososia
- Tarta z brokułami lub z porami
- Truskawki w czekoladzie
- Mrożone owoce
- Francuski sos czosnkowy
- Croque monsieur i croque madame
- Klopsiki z sosem brzoskwiniowym
- Zupa z pulpetami
- Makaron z sosem szpinakowym
- Słodka bułka marchewkowa
- Kopytka (bez jajek)
- Zapiekanka z mięsa i ziemniaków
- Jogurt własnej roboty
- Sok pomidorowo-jabłkowy
- Miodek cebulowy
- Budyń czekoladowy (suflet)
- Zupa szczawiowa
- Bezglutenowe ciasteczka
- Masa czekoladowa
- Ratatouille (warzywa duszone/zapiekane)
- Pizze - miniaturki
- Cukinia z pomidorami
- Lody sorbetowe dla uczulonych na mleko
- Zupa z dyni na słono
- Knedle ze śliwkami
- Sałatka owocowa na słono