- Wołowina z fasolką szparagową
- Kruszonka z jabłkami
- Białe leczo
- Placuszki z łososia i ziemniaków
- Napój marchwiowo - truskawkowy
- Ciasto z owocami
- Złocisty nektar
- Zraziki sezamkowe
- Sok pomidorowo-jabłkowy
- Pstrąg w sosie agrestowym
- Pasztet drobiowo-cielęcy
- Gjuwecz po słowiańsku
- Zupa jabłkowa
- Szparagi z jajkami mimoza
- Lane kluski (bez glutenu)
- Brzoskwiniowa pianka
- Pomidorki sauté
- Kapuśniak i ogórkowa
- Biszkopciki domowe
- Kluski z ciasta ptysiowego (parzone)
- Brzoskwinie lub gruszki w kremie waniliowym
- Dynia z piekarnika
- Croque monsieur i croque madame
- Szaszłyk z indyka z morelami
- Kruche ciasto z musem owocowym
- Szaszłyki z polędwiczek wieprzowych
- Ryba z warzywami pod beszamelem
- Schab ze śliwkami
- Zupa z kabaczków
- Sałatka z żurawinami i ryżem
- Maślane bułeczki (bez glutenu)
- Sos różowy
- Grecka zapiekanka warzywna
- Ciasto do pizzy: z proszkiem do pieczenia
- Makaron z pomidorami
- Makaron zapiekany z jabłkami
- Ciasteczka z płatków owsianych i orzechów
- Kisiel malinowy
- Kiszone ogórki cioci Marty
- Rulonik z warzywami
- Tarta - kruche ciasto
- Czipsy
- Łosoś pieczony w soli
- Owoce ze słoika
- Bakłażany zapiekane
- Lody (bez mleka)
- Surówka z kapusty z kiszonym ogórkiem
- Pasta z awokado
- Niezły pasztet z fasoli
- Faszerowane papryki
- Kluski serowe z rodzynkami
- Zimowy salad bar
- Pasta - jajo i basta
- Knedle ze śliwkami
- Kompot z suszu
- Kasza gryczana z serem
- Masło czosnkowe
- Ślimaki daktylowe
- Sałatka z truskawek i mięty
- Błyskawiczne pierogi leniwe