- Amerykańska szarlotka
- Pasta - jajo i basta
- Kisiel z jabłkiem
- Tarta z mrożonym szpinakiem
- Rulonik z serem
- Tarta cebulowa II
- Bezglutenowe kanapki truskawkowo-bananowe
- Wiśniowa legumina
- Przecier gruszkowo-borówkowy
- Domowe pesto uproszczone
- Warzywa smażone w cieście
- Łosoś pieczony w soli
- Ciasteczka czekoladowo-owsiane
- Kluski z kaszy manny
- Makagigi - mak w miodzie z orzechami
- Różowa kaszka
- Sałatka z tofu
- Tarta owocowa
- Naleśniki (bez glutenu)
- Sałata z truskawkami
- Soja prawie po bretońsku
- Pasta z łososia
- Surówka z kapusty z kiszonym ogórkiem
- Ulubiona ryba małych dzieci
- Papryka faszerowana warzywami
- Bakłażany zapiekane
- Pierogi z owocami
- Bułka orzechowa
- Kruche ciasteczka
- Pierniczki całuski
- Kruche pierniczki
- Lody (bez mleka)
- Risotto pstrokate z kurczakiem
- Ryż z truskawkami
- Jajka mimoza
- Makaron z serem
- Chrupiące wafle
- Zapiekanka brokułowa
- Indyk z marchewką
- Makaron z pomidorami
- Ryba w sosie koperkowym
- Szaszłyk z kurczaka z boczkiem
- Naleśniki z owocami (ciepłe lub zimne)
- Legumina cytrynowa
- Zupa jabłkowa z curry
- Banany z szynką
- Fasolka szparagowa odsmażana z boczkiem
- Papryka nadziewana twarogiem
- Kolorowe gnocchi
- Mrożone owoce na patyku
- Spaghetti z bobem
- Zupa jarzynowa z makaronem i topionym serem
- Potrawka z kurczaka ze śliwkami i miodem
- Klops z zielonego groszku i szynki
- Koktajl mleczno-owocowy
- Faszerowana cukinia
- Surówka z dyni
- Chłodnik hiszpański (gazpacho)
- Chrupki Krzysia
- Sos winegret