- Sos ró¿owy
- Nale¶niki meksykañskie
- Kurczak pani prezes
- Sa³atka z truskawek i melona
- Kluski pó³francuskie ze ¶liwkami
- Pasta z bak³a¿ana
- Kisiel mleczno-owocowy
- Kaszka z buzi±
- Pomidory z papryk± po w³osku
- Clafoutis wi¶niowy z mlekiem sojowym
- Cielêcina z dyni± i soczewic±
- Klopsiki z sosem brzoskwiniowym
- Sajgonki (bez glutenu)
- Kruche ciasto z bita ¶mietan±
- Koktajl wi¶niowy
- Puree z marchwi
- Deser z kaszy jaglanej
- Kotlety z soi, soczewicy lub fasoli
- Kartoflanka przecierana
- Sos prowansalski aioli
- Ciasto daktylowo-orzechowe
- Kacze piersi z wi¶niami
- Bitki wo³owe w sosie pomidorowym
- Zapiekane kanapki liliputa
- Ciasto kisielowo- budyniowe
- Ratatuja nicejska
- Koktajl truskawkowo - poziomkowy
- Sorbet pomarañczowo-cytrynowy
- Pascha
- Rogaliki z powid³ami
- Pasta (dip) z bobu
- Paluchy lub obwarzanki z ciasta ptysiowego
- Kurczak egzotyczny
- Bak³a¿any z nadzieniem bezmiêsnym
- Kolorowe kulki
- Pieguski
- Ziemniaki po wêgiersku
- Placuszki z ³ososia i ziemniaków
- Zupa krem z grzankami
- Owoce w czekoladzie
- Chiñskie jajka herbaciane
- Jogurt w³asnej roboty
- Kanapka z past± jajeczn±
- Lane kluski
- Tarta prawie Tatin
- Spaghetti z pomidorami i cukini±
- Sezamki
- Tort czekoladowy
- Ja¶ na s³odko
- Sos winegret
- Szasz³yk z kurczaka z boczkiem
- Ryba po grecku II
- Ch³odnik z pomidorów
- Lane kluski (bez jajek)
- Spaghetti z sosem pomidorowym
- Szpinak zapiekany z serem
- Szarlotka
- ¦liwki z fig± i melis±
- Ogórki faszerowane
- Galaretka z pigwy