- Ry¿owa szarlotka
- Topione pomidory
- Mleczne wafelki
- Jajka marynowane w occie
- Placuszki cukiniowe
- Racuszki
- Migda³y w karmelu
- Grecka zapiekanka warzywna
- Ptysie na s³ono z farszem czosnkowo- koperkowym
- Zupa-krem z marchwi
- Paluchy lub obwarzanki z ciasta ptysiowego
- Babeczki z szynk± i serem
- Pasztet drobiowo-cielêcy
- Deserowa zupa owocowa
- Placki (bez mleka, jajek)
- Surówka z jab³ek i dyni
- Pier¶ indycza z farszem rodzynkowym
- Kluski pó³francuskie ze ¶liwkami
- Mus brzoskwiniowy
- Klops z zielonego groszku i szynki
- Kulki serowo-orzechowe
- Tzatziki
- Lane kluski (bez glutenu)
- £oso¶ znad zatoki
- Spaghetti
- Mazurek z powid³ami i pomad±
- Kanapka z past± jajeczn±
- Zapiekanka z fasolki szparagowej (bez jajek i glutenu)
- Nale¶niki (bez mleka i jajek)
- Sa³atka makaronowa
- Ciasto do pizzy: kruche
- Kisiel z truskawkami
- Panierowane paluszki rybne
- Halibut pod parmezanem
- Ch³odnik polski (uproszczony, b³yskawiczny)
- Tarta szpinakowa
- Karpatka
- Pesto po polsku
- Wi¶niowo-waniliowa zupa krem
- Jajka z nadzieniem twaro¿kowym
- Zupa szpinakowa
- Kluski pó³francuskie ze ¶liwkami
- Eskalopek z pomidorem
- Tarta zapiekana z owocami i kremem
- Zupa krem z zielonego groszku
- Zupa jarzynowa z makaronem i topionym serem
- Makaron z b³êkitnym serem ple¶niowym
- Sorbet owocowy
- Resztki lata
- Surówka z czerwonej kapusty
- Tarta z rabarbarem lub jab³kami
- Kruche ciasto z musem owocowym
- Zupa nic
- Domek z nale¶ników ze szpinakiem
- Jogurt z jagodami i sezamkami
- Zupa minestrone
- Aromatyczny schab
- Omlet po francusku
- Kluski serowe z rodzynkami
- Pianka bananowa