- Ciasto marchwiowe
- Chleb alpejski z orzechami
- Babka drożdżowa III
- Zupa z zielonej sałaty
- Domowe pesto uproszczone
- Przysmak jabłkowo - ryżowy
- Ciasto (bez mleka)
- Błyskawiczna sałatka z tuńczyka
- Sorbet owocowy
- Nadzienie do kurczaka (bez mleka, glutenu)
- Leśny przysmak na kolację
- Pasta z kurczaka
- Kluski przecierane (bez mleka, jajek, glutenu)
- Pasta z awokado
- Cytrynowe masło
- Leniwe pierogi ze szpinakiem
- Ciasteczka czekoladowo-owsiane
- Babeczki ryżowe ze śliwkami
- Maślane bułeczki bez masła
- Wesołe omleciki
- Kruche ciasto (na dwa mazurki)
- Ciasto z dynią
- Pizza (bez mleka)
- Terrine z białego sera
- Eskalopek z pomidorem
- Naleśniki z serem
- Sorbet porzeczkowy
- Surówka zimowa
- Surówka z jabłek i dyni
- Makaron z sosem dyniowym
- Zupa owocowa
- Wołowina z fasolką szparagową
- Pierogi leniwe - wersja podstawowa
- Zapiekanka brokułowa
- Sałatka z truskawek i mięty
- Deser gruszkowy
- Pasztet z łososia
- Fasola z miodem i cytryną
- Tarta i babeczki z porami i szynką
- Kuskus jak prawdziwy
- Pomidorki sauté
- Zapiekanka z pomidorami
- Kopytka (bez jajek)
- Grzybek śmietanowy
- Oliwki po swojemu
- Ptysie na słono z farszem beszamelowym
- Cannelloni ze szpinakiem
- Stworki z ciasta serowego
- Pierniczki całuski
- Rulonik z wędzonym łososiem
- Legumina śliwkowa
- Makagigi - mak w miodzie z orzechami
- Bezglutenowe kanapki truskawkowo-bananowe
- Racuchy z kurczakiem
- Kapusta pekińska z patelni
- Sałata z truskawkami
- Pierogi ruskie
- Szparagi pod beszamelem
- Kluski (lub placuszki) z kaszy kukurydzianej z twarogiem (bez glutenu)
- Krem do tortu (bez mleka, jajek)