- Pierwsze mięsko
- Zupa z zielonej sałaty
- Chleb alpejski z orzechami
- Jajka panierowane
- Szaszłyk z kurczaka w marynacie
- Zupa z dyni
- Napój marchwiowo - truskawkowy
- Legumina cytrynowa
- Łagodny hummus
- Zupa z marchwi
- Kurczak z ryżem
- Zupa krem z brokułów ze śmietanką
- Pyzy
- Jabłka w majeranku do białego mięsa
- Pasta z kurczaka
- Karpatka
- Rogaliki
- Drożdżowy placek ze śliwkami
- Najprostsza tarta owocowa
- Tarta z jabłkami
- Sorbet pomarańczowo-cytrynowy
- Dipy jogurtowe
- Kisiel z jabłkiem
- Sos czekoladowy
- Pomidorowy koktajl
- Francuskie kiełbaski serowe
- Pizza hawajska
- Ryba w sezamie
- Koktajl z melona
- Wigilijna zupa migdałowa
- Zapiekanka z kaszy jaglanej, mięsa i cebuli (bez glutenu)
- Galaretka z surowymi owocami
- Nektarynkowy krem
- Pomidory nadziewane twarożkiem
- Truskawki w czekoladzie
- Zupa z soczewicy do termosu
- Bezy z bitą śmietaną i owocami
- Sałatka z soczewicy z pieczonymi burakami
- Kapuśniak
- Chleb ziołowy
- Budyniowa zupa malinowa
- Kluski półfrancuskie ze śliwkami
- Dynia z piekarnika
- Ciastka kokosowe
- Wołowina z fasolką szparagową
- Topione pomidory
- Kotlety faszerowane (bez jajek, glutenu)
- Deser biało czerwony
- Warzywa w pergaminie po grecku
- Ciasteczka rodzynkowo-orzechowe
- Torcik z galaretką
- Galaretka porzeczkowa z jagodami
- Sałatka owocowa
- Tort naleśnikowy z pomidorami
- Paluszki z kurczaka z sosami
- Spaghetti z papryką
- Spaghetti z sosem pesto
- Sernik (bez glutenu)
- Pulpeciki pod beszamelem
- Surówka z kapusty pekińskiej