- Fasolka szparagowa odsmażana z boczkiem
- Klopsiki cielęce
- Dal z soczewicy
- Marmoladka-przecier z dyni i jabłek
- Placuszki cukiniowo-ziemniaczane
- Kaszka kukurydziana z morelami
- Omlet azjatycki (bez glutenu i mleka)
- Paluchy lub obwarzanki z ciasta ptysiowego
- Ryba w sosie koperkowym
- Mozzarella w karecie
- Sernik na zimno
- Kruche pierniczki
- Schab z pomarańczami
- Makaron z sosem bez gotowania
- Makagigi - mak w miodzie z orzechami
- Masło czosnkowe
- Cukinie z daleka
- Racuszki z dyni
- Schab duszony w mleku ryżowym
- Legumina śliwkowa
- Domowy kisiel wiśniowy
- Ślimaki daktylowe
- Rulonik z warzywami
- Brzoskwinowe oczko
- Spaghetti z pulpetami
- Mus z kaszy manny
- Pierogi z owocami
- Śliwkowa legumina
- Pascha
- Babka drożdżowa Cioci Anuli
- Koktajl pomarańczowo- marchwiowy
- Zupa krem z dyni
- Tartaletki z porami
- Słodka zapiekanka z kaszy jaglanej (bez glutenu)
- Tarta z cukinią i pomidorami
- Cytrynowe masło
- Strucla mini
- Galaretka z soku z porzeczek
- Placuszki z łososia i ziemniaków
- Pomidory nadziewane twarożkiem
- Smażona mozzarella
- Fasolka szparagowa duszona z sosem pomidorowym
- Krem do tortu (bez mleka, jajek)
- Racuszki serowe
- Francuskie kiełbaski serowe
- Galaretka z surowymi owocami
- Kisiel żurawinowy
- Surówka z cykorii i natki
- Kluski serowe
- Pasta (dip) z bobu
- Bitki wołowe w sosie pomidorowym
- Ryba w sosie pomidorowym z kaszą
- Pierwsza zupka jarzynowa
- Śliwki z figą i melisą
- Trufle z herbatników
- Sok jabłkowy
- Sałatka z czerwonej fasolki
- Gnocchi dyniowe
- Placki z ziemniaków i jabłek
- Mazurek cytrynowy III