- Resztki lata
- Sos czekoladowy
- Ryż z truskawkami
- Sałatka z pomarańczy i porów
- Zapiekanka rybna
- Makaron z sosem bez gotowania
- Omlet azjatycki (bez glutenu i mleka)
- Warzywa smażone w cieście
- Sałatka z truskawek i mięty
- Jabłka w majeranku do białego mięsa
- Zupa owocowa
- Sernik na zimno
- Surówka z dyni
- Babeczki z szynką i serem
- Kapusta z sosem sojowym
- Zupa marchwiowo-soczewicowa
- Zupa waniliowa z poziomkami
- Owocowy indyk
- Kanapka z pastą jajeczną
- Legumina śliwkowa
- Fasolka szparagowa zapiekana pod sosem mornay*
- Szaszłyki z łososia
- Szaszłyk z kurczaka z boczkiem
- Szaszłyk z kurczaka w marynacie
- Batony orzechowo-kokosowe
- Sałatka z czerwonej fasolki
- Owocowa legumina
- Sernik tradycyjny
- Krem truskawkowy
- Zupa jabłkowa
- Pierwsze mięsko
- Kurczak z ryżem
- Tort naleśnikowy z pomidorami
- Kluski półfrancuskie ze śliwkami
- Smażone banany
- Tarta brokułowa
- Galaretka porzeczkowa z jagodami
- Naleśniki (bez glutenu)
- Sos jogurtowy
- Różowy koktail truskawkowy
- Grzanki z mozzarellą
- Angielskie (deserowe) ciasto naleśnikowe
- Słodka bułka marchewkowa
- Sałatka litwacka
- Naleśniki z mięsem
- Ziemniaki duszone z papryką i pomidorami
- Spaghetti z bobem
- Łagodny hummus
- Ciasteczka z cukierkową dekoracją
- Masa czekoladowa
- Tarta szpinakowa
- Macaroni & cheese
- Bakłażany z mozzarellą i parmezanem
- Felafelki
- Jabłkowy kurczak
- Kotleciki cielęce
- Topione pomidory
- Kluski przecierane (bez mleka, jajek, glutenu)
- Złocisty nektar
- Spaghetti z sosem pomidorowym