- Sa³atka ry¿owa na gor±co
- Tarta jab³kowa z budyniem
- Zupa francuska
- Ulubiona ryba ma³ych dzieci
- Sa³ata z truskawkami
- Sierpniowa sa³atka
- Ryba w sezamie
- Mazurek kajmakowy (proporcje na dwa mazurki)
- Kuskus jak prawdziwy
- Owoce pasteryzowane
- Bajgle z past± curry i bazyliow±
- Ziemniaki faszerowane
- Domowy budyñ
- Mozzarella w karecie
- Pierogi z serem po w³osku (tortellini)
- Podp³omyki kukurydziano-ry¿owe
- Sorbet brzoskwiniowy
- Kruche ciasteczka przek³adane kremem
- Masa pomarañczowa
- Biszkopt (bez glutenu)
- Koktajl z mango
- Kotlety z soi, soczewicy lub fasoli
- Schab z rodzynkami
- Udka kurczaka z mirabelkami
- Sos winegret
- Amerykañska szarlotka
- Sos prowansalski aioli
- Mus ¶liwkowy
- Placuszki z cukinii
- Sa³atka z tuñczyka i fasoli
- Farsz miêsny (bez jajek)
- Migda³y w karmelu
- Placki z jab³kami
- Ziemniaki po grecku (zapiekanka)
- Tarta z gruszkami i niebieskim serem
- Zapiekanka z drobiu
- Miodek cebulowy
- Jogurt w³asnej roboty
- Kruche ciasto z mas± makow±
- Ciasteczka pó³francuskie (bez jajek)
- K³adzione kluski lub sma¿one kotleciki z kaszy manny
- Sok jagodowy
- Grecki gulasz z drobiu
- Tarta zapiekana z owocami i kremem
- Rulonik z pieczonym kurczakiem
- ¯ó³ta pasta
- Sa³atka z truskawek i miêty
- Lody z jogurtu
- Galaretka z pigwy
- Proste ciasto na kruchy spód
- Jajka w sosie majonezowym z dodatkami
- Sernik na zimno
- Pizza (bez glutenu)
- Rogaliki kokosowe
- Kaczka z jab³kami
- Deserowa zupa owocowa
- Gazpacho - ch³odnik z warzyw
- Puree ziemniaczane
- Ciastka piernikowo-orzechowe
- Ciasto bananowe