- Baranina duszona po turecku
- Budyń karmelowy
- Faszerowane kurze piersi
- Ciasto z owocami
- Mięso duszone po turecku
- Pierniczki
- Ryba po grecku
- Omlet grzybek z kozim serem
- Fasolka szparagowa zapiekana pod sosem mornay*
- Pieczony ziemniak z parmezanem i szynką
- Kurczak w soku winogronowym
- Panierowana feta z wiosenną salsą
- Faszerowana cukinia
- Dip fasolowy
- Ciasto daktylowo-orzechowe
- Rogaliki z powidłami
- Wyraziste tofu
- Kotleciki z tuńczyka
- Zupa krem z cukinii
- Ryż z jajkami na parze
- Zapiekanka z kaszy jaglanej, mięsa i cebuli (bez glutenu)
- Koktajl owocowy na lodach
- Puree z truskawek i kiwi
- Zapiekanka z gotowanych ziemniaków
- Zupa nic
- Blinki z cukinii
- Różowy koktail truskawkowy
- Bezglutenowe ciasteczka
- Mielona wołowina po chińsku
- Bitki z drobiu w sosie cytrynowym
- Ryba po grecku II
- Złocisty nektar
- Chłodnik z pomidorów
- Cynamonowo-migdałowe ciasteczka (bez mąki)
- Lodowe lizaki (owocowe)
- Filety rybne w sosie cytrynowym (pieczone)
- Nektarynkowy krem
- Jeż
- Kartoflanka przecieranka
- Jajka mimoza
- Biszkopt z surowymi owocami
- Budyń (bez mleka)
- Zupa z soczewicy
- Sierpniowa sałatka
- Barszcz czerwony
- Strudel z jabłkami
- Tarta szpinakowa
- Jeż z awokado
- Zupa jarzynowa
- Pomidorowa z bazylią
- Spaghetti z sosem pomidorowym
- Bezy z truskawkami i bitą śmietaną
- Sałatka z rukoli
- Dynia z jabłkami i cebulą (bez glutenu i mleka)
- Pierogi białoruskie (bezglutenowe)
- Mus owocowy
- Zupa wiśniowa (śliwkowa)
- Bezy (bez mleka)
- Deser brzoskwiniowy
- Ciasto z jagodami kruche