- Makrobiotyczne gołąbki
- Pierniczki całuski
- Tartaletki z porami
- Tarta ze szpinakiem
- Macaroni & cheese
- Biszkopty bezglutenowe
- Układanka warzywno-owocowa
- Pulpety rybno-ziemniaczane
- Przecier z cukinii
- Mielona wołowina po chińsku
- Śliwki z figą i melisą
- Kotleciki cielęce
- Baba wielkanocna z szafranem
- Ślimaczki cynamonowe - ciastka
- Tartinki
- Puree z bakłażana
- Sałatka z malin i arbuza
- Zupa-krem z marchwi
- Strucla mini
- Ptysie na słono z farszem czosnkowo- koperkowym
- Spatzle
- Pasta z bakłażanów
- Zapiekanka z kaszy jaglanej, mięsa i cebuli (bez glutenu)
- Kurczak z ryżem
- Ptysie na słono z farszem brokułowym
- Ryba cytrynowa
- Makaron z sosem dyniowym
- Surówka zimowa
- Spaghetti z sosem pomidorowo-warzywnym
- Ptysie na słodko z nadzieniem z pianki owocowej
- Cykoria w sosie śmietanowym
- Mleczny przysmak
- Fasolka szparagowa duszona z sosem pomidorowym
- Zupa z dyni
- Sałata z cykorii z gruszkami, serem blue i orzechami
- Mus owocowy
- Pierwsze dziecięce ciasto
- Kluski z kaszy manny
- Krem z cukinii
- Indyk w warzywach z porzeczkami
- Risotto pstrokate z kurczakiem
- Grzybek śmietanowy
- Letni sorbet
- Rizotto z tuńczykiem
- Zapiekanka warzywna z cukinią
- Mrożone owoce na patyku
- Zapiekanka z porów (bez glutenu)
- Potrawka z kurczaka
- Ptysie dla alergika (bez glutenu)
- Surówka z mieszanych warzyw
- Ciasteczka ryżowe (bez glutenu, mleka, jajek kurzych)
- Zupa krem z mrożonych brokułów
- Pierogi leniwe (bez glutenu)
- Zupa gulaszowa
- Indyk przekładany
- Brokuły zapiekane w sosie serowym
- Placek piaskowy ze śliwkami lub jabłkami
- Przecier jabłkowy
- Naleśniki z jagodami
- Strudel z jabłkami