- Dal z soczewicy
- Zapiekanka warstwowa z miêsem
- Zupa z kabaczków
- Kurczak z ananasem po chiñsku z ry¿em
- Ciasto do pizzy: klasyczne
- Ryba po ¿ydowsku
- Placki (bez mleka, jajek)
- Sa³ata z cykorii z gruszkami, serem blue i orzechami
- Szejk niekoniecznie arabski
- Kapu¶niak
- Ciasto jogurtowe
- Cukinia faszerowana serem
- Chrupi±ce wafle
- Tarta orzechowo-truskawkowa
- Ciasto z dyni±
- Lody bananowo - czekoladowe
- Bak³a¿any zapiekane
- Tarta z rabarbarem lub jab³kami
- Warzywa sma¿one w cie¶cie
- Zupa szczawiowa
- Placuszki serowe
- Kluski pó³francuskie ze ¶liwkami
- Deserowa zupa owocowa
- Ogórki faszerowane
- Surówka z marchwi
- Fasolka szparagowa zapiekana pod sosem mornay*
- Sos wi¶niowy do owoców
- Rulonik z warzywami
- Jab³kowy kurczak
- Pierogi leniwe - wersja sma¿ona (ma³drzyki)
- Surówka z cykorii
- Zapiekanka z drobiu
- Bananowa manna
- Ch³odnik hiszpañski (gazpacho)
- Ch³odnik z pomidorów
- Makrela w zio³owej potrawce
- Kaszka z buzi±
- Sa³atka
- Potrawka z kurczaka po staropolsku
- Sa³atka litwacka
- Pierniczki
- Ziemniaki faszerowane
- Ryba w sosie koperkowym
- Racuszki gryczane
- Babeczki z serem
- Kruche plastry cytrusów
- Sa³atka z cukini
- S³oneczna sa³atka
- Mus z kaszy manny
- Tort nale¶nikowy z pomidorami
- Szasz³yki z ³ososia
- Kruchy placek ze ¶liwkami
- Spaghetti z pomidorami i cukini±
- Weso³e omleciki
- Barszcz ukraiñski
- Mazurek cytrynowy III
- Deser owocowy
- Ró¿no¶ci pod beszamelem
- Panierowane serki ple¶niowe
- Ciasto na ptysie