- Ziemniaki po hiszpañsku
- Babeczki ry¿owe ze ¶liwkami
- Ciasteczka czekoladowe
- Sernik tradycyjny
- Ciasto do pizzy: z proszkiem do pieczenia
- Kruche pierniczki
- Kurczak z ry¿em
- ¯ó³ty ch³odnik
- Rulonik z wêdzonym ³ososiem
- Zapiekanka z sera i makaronu
- Cytrynowy biszkopt
- Zupa nic (bez glutenu)
- Sa³atka z m³odych buraków i malin
- Kulki rybne po norwesku
- Sa³atka z arbuza i fety
- Makaron z sosem dyniowym
- Grecki gulasz z drobiu
- Cytrynowe ciasteczka
- Zupa cytrynowa
- Sos prowansalski aioli
- Jajka w sosie majonezowym z dodatkami
- Lane kluski
- Jajka faszerowane
- Tort nale¶nikowy z pomidorami
- Zapiekanki z bagietki
- Ciecierzyca z kolorow± papryk±
- Ziemniaki po niemiecku
- W³oska zupa jarzynowa
- Je¿
- Sorbet porzeczkowy
- Omlet z pomidorami i papryk±
- Bu³eczki z kapust±
- Majonez z przepiórczych jajeczek
- Karpatka
- Ciasto do pizzy: kruche
- Potrawka z kurczaka po staropolsku
- Têczowy sorbet
- Surówka z kapusty z kiszonym ogórkiem
- Sa³atka szpinakowa
- Biszkopciki domowe
- Nektarynkowy krem
- Dynia z jab³kami i cebul± (bez glutenu i mleka)
- Proste ciasto na kruchy spód
- Pyzy
- Pieczony ziemniak z parmezanem i szynk±
- Kotleciki drobiowe w sosie cytrusowym z makaronem
- Nale¶niki biszkoptowe z truskawkami
- Pascha II
- Zupa z jab³ek na s³ono
- Ptysie na s³ono z farszem broku³owym
- Sa³ata z truskawkami
- Je¿ z awokado
- Zupa z dyni
- Ziemniaki faszerowane
- Francuskie kie³baski serowe
- Fasolka szparagowa zapiekana pod sosem mornay*
- Mielonka z dodatkami
- Pierogi bia³oruskie (bezglutenowe)
- Ptysie na s³ono z farszem czosnkowo- koperkowym
- Batony orzechowo-kokosowe