Potrawy , które możesz zasmakować
-
wiek od : 1 roku
-
składnik: bakłażan
-
rodzaj potrawy: danie główne
- Krem z cukinii
- Drożdżówki z jagodami lub porzeczkami
- Kurczak (lub ryba) z suszonymi śliwkami i migdałami
- Ciastka piernikowo-orzechowe
- Kaczka z jabłkami
- Kisiel z owoców świeżych lub mrożonych
- Tarta orzechowo-truskawkowa
- Ptysie na słono z farszem czosnkowo- koperkowym
- Surówka z kapusty z kiszonym ogórkiem
- Placki z cukinii
- Deser z kaszy jaglanej
- Sos prowansalski aioli
- Kartoflanka przecierana
- Uszka wigilijne (bez mleka, jajek, glutenu)
- Tort budyniowy cioci Halinki
- Koktajl owocowy na lodach
- Zapiekane kanapki liliputa
- Amerykańska szarlotka
- Kisiel owocowy
- Ryba z cukinią
- Zupa krem z mrożonych kalafiorów
- Filet z indyka w soku owocowym
- Surówka z dyni
- Zupa krem z dyni
- Pasztet (bez mleka, jajek, glutenu)
- Bezglutenowy migdałowy spód do mazurka
- Owocowy indyk
- Rulonik z serem
- Naleśniki z serem
- Pulpeciki pod beszamelem
- Sałatka grecka III
- Chrupki Krzysia
- Smażone banany
- Ciasto do pizzy: z proszkiem do pieczenia
- Surówka z żurawinami i marchwią
- Halibut pod parmezanem
- Tarta z rabarbarem lub jabłkami
- Szarlotka miękka
- Panierowana feta z wiosenną salsą
- Cytrynowe ciasteczka
- Dynia z jabłkami i cebulą (bez glutenu i mleka)
- Lekkie ciasto czekoladowe
- Mrożone owoce
- Krem twarożkowy z owocami
- Sorbet arbuzowy
- Potrawka z kurczaka
- Zapiekanka z jabłek i makaronu
- Mus śliwkowy
- Pierogi leniwe - wersja smażona (małdrzyki)
- Pierogi ruskie
- Kluski z ciasta ptysiowego (parzone)
- Ciasto na ptysie
- Złocisty nektar
- Kapuśniak i ogórkowa
- Zapiekanka warstwowa z mięsem
- Zapiekanka rybna
- Pleśniak (bez mleka, glutenu)
- Kalarepa nadziewana zielonym groszkiem
- Jajka z nadzieniem twarożkowym
- Chłodnik bułgarski (tarator)