Potrawy , które możesz zasmakować
-
wiek od : 1 roku
-
składnik: bakłażan
-
rodzaj potrawy: danie główne
- Racuchy drożdżowe
- Jogurt własnej roboty
- Zapiekanka rybna
- Filety rybne w sosie cytrynowym (gotowane)
- Chleb (przepis podstawowy)
- Surówka z żurawinami i selerem
- Pasta - jajo i basta
- Mazurek trójwarstwowy
- Ciastka francuskie z kozim serem
- Bruschetta na kilka sposobów
- Indyk w galarecie
- Brzoskwinowe oczko
- Kruche ciasteczka
- Krem z pomidorów
- Szejk niekoniecznie arabski
- Biszkopciki domowe
- Tarta z surowymi truskawkami i bitą śmietaną
- Rulonik z serem
- Trufle czekoladowe
- Sałatka ryżowa z curry
- Zawiniątka z indyka w sosie porzeczkowym
- Tort budyniowy cioci Halinki
- Grecka zapiekanka (musaka)
- Sałatka wiosenna z liśćmi babki i mlecza
- Sałatka z tofu
- Różności pod beszamelem
- Bakłażany zapiekane
- Sos prowansalski aioli
- Fasolka szparagowa duszona z sosem pomidorowym
- Kompot ze śliwek
- Krupnik z kaszy jęczmiennej
- Ciasteczka czekoladowo-owsiane
- Zupa krem z mrożonych brokułów
- Surówka z kapusty z kiszonym ogórkiem
- Halibut pod parmezanem
- Aromatyczny schab
- Tarta jabłkowa z budyniem
- Pierwsze mięsko
- Krem jabłkowy
- Babeczki z musem owocowym
- Krem z cukinii
- Kruche babeczki z masą orzechową
- Kurczak z marchewką i curry
- Kasza jaglana zapiekana z jabłkami
- Pomidory nadziewane twarożkiem
- Zupa z jabłek na słono
- Francuskie kiełbaski serowe
- Kanapka z pastą jajeczną
- Bezy z truskawkami i bitą śmietaną
- Schab pieczony po galicyjsku
- Rozmaitości na parze
- Jajka w sosie szczypiorkowym
- Baranina duszona po turecku
- Ratatuja nicejska
- Pierogi z młodą kapustą
- Ptysie na słodko z nadzieniem z pianki owocowej
- Lody owocowe
- Puree ziemniaczane
- Felafelki
- Zapiekanka z kaszy jaglanej, mięsa i cebuli