- Tarta - kruche ciasto
- Chleb razowy z kminkiem
- Pieczeń cielęca
- Kurczak z marchewką i migdałami
- Słone patyczki
- Owsianka z mlekiem kokosowym
- Kluski serowe
- Resztki lata
- Makaron rozmaitości
- Fasolka szparagowa zapiekana pod sosem mornay*
- Pierogi z serem po włosku (tortellini)
- Makagigi - mak w miodzie z orzechami
- Puree z bakłażana
- Zapiekanka z gotowanych ziemniaków
- Krem truskawkowy
- Fasolka szparagowa duszona z sosem pomidorowym
- Spatzle
- Pasztet (bez mleka, jajek, glutenu)
- Babka drożdżowa III
- Sola meuniere
- Placuszki z łososia i ziemniaków
- Pasta (dip) z bobu
- Mrożone owoce na patyku
- Delikatny sernik
- Aromatyczny schab
- Jabłko z sałatką ryżową
- Sernik czekoladowy
- Ziemniaki faszerowane
- Zielona zupa
- Placuszki cukiniowo-ziemniaczane
- Drób z jabłkami
- Sałatka z malin i arbuza
- Ryż z truskawkami
- Krem jarzynowy z indykiem
- Ślimaczki cynamonowe - ciastka
- Zimowy kurczak
- Schab duszony w mleku ryżowym
- Faszerowana cukinia
- Paszteciki (bez jajek)
- Potrawka z kurczaka z warzywami w sosie pomarańczowym z curry
- Zupa z jabłek na słono
- Zupa krem z marchwi
- Parówki w cieście naleśnikowym
- Uszka wigilijne (bez mleka, jajek, glutenu)
- Legumina cytrynowa
- Sos prowansalski aioli
- Mozzarella w karecie
- Sałatka szpinakowa
- Mazurek z powidłami i pomadą
- Ciasteczka z cukierkową dekoracją
- Faworki dla małych dzieci (bez glutenu)
- Łagodny hummus
- Sos wiśniowy do owoców
- Włoski chleb ziołowy
- Makaron z pesto pietruszkowym
- Zapiekanka serowa (bez glutenu)
- Zupa owocowa
- Spaghetti z pulpetami
- Koktajl pomarańczowo- marchwiowy
- Galaretka z pigwy