- Bułki maślane
- Śledź w sosie pierniczkowym
- Grzanki z pieczoną fetą
- Puree z marchwi
- Zupa krem z dyni
- Śliwkowa legumina
- Placuszki jabłkowe
- Kawior z bakłażana
- Cytrynowy syrop (do rozcieńczania)
- Rulonik z szynki
- Pałki kurczaka na dwa sposoby
- Aromatyczny schab
- Drób z jabłkami
- Kajmak mleczny (bez glutenu)
- Sos polski
- Szaszłyki z kurczaka
- Młode warzywa z pieca
- Tęczowy sorbet
- Faszerowane papryki
- Krem jarzynowy z indykiem
- Kotleciki z soji
- Sałatka grecka III
- Surówka z kapusty pekińskiej
- Chłodnik owocowy
- Zupa gulaszowa
- Mazurek z powidłami i pomadą
- Puree z truskawek i kiwi
- Zapiekanka z fasolki szparagowej (bez jajek i glutenu)
- Knedelki z sandacza
- Legumina cytrynowa
- Angielskie (deserowe) ciasto naleśnikowe
- Makaron z pomidorami
- Kruche spiralki
- Racuchy drożdżowe
- Omlet po włosku (frittata)
- Pasztet (bez mleka, jajek, glutenu)
- Cielęcina z dynią i soczewicą
- Tarta prawie Tatin
- Lodowe lizaki (owocowe)
- Sztuka mięsa w sosie pomidorowym
- Zapiekanka bułgarska mięsno-warzywna
- Sałatka z młodych buraków i malin
- Szparagi w cieście
- Ziemniaki po szwajcarsku (zapiekanka)
- Zimowy kurczak
- Biszkoptowe ciasto z owocami
- Jajka mimoza
- Koktajl z owoców sezonowych
- Tarta ze szpinakiem
- Karpatka
- Racuszki
- Tarta jabłkowa II
- Cukinia z pomidorami
- Ziemniaki po bułgarsku
- Grzanki z mozzarellą
- Pasta z bakłażanów
- Placuszki z marchwi i ziemniaków
- Drożdżówki z jagodami lub porzeczkami
- Rogaliki krucho-drożdżowe
- Naleśniki (bez glutenu)