- Faszerowana cukinia
- Lody owocowe
- Zupa ogórkowa
- Leśny przysmak na kolację
- Surówka z żurawinami i kapustą pekińską
- Owocowa legumina
- Figowe rogaliki
- Gulasz drobiowy z marchewką, groszkiem i z ryżem
- Kurczak z marchewką
- Bezglutenowy migdałowy spód do mazurka
- Sos polski
- Kacze piersi z wiśniami
- Cukinia z pomidorami i bazylią
- Kurczak w curry
- Dal z soczewicy
- Włoska zupa jarzynowa
- Placuszki jabłkowe
- Kładzione kluski lub smażone kotleciki z kaszy manny
- Piernik
- Ciasteczka półfrancuskie (bez jajek)
- Ogórki faszerowane
- Smażone banany
- Rulonik z pieczonym kurczakiem
- Pierwsze dziecięce ciasto
- Stir fry ze szparagów i krewetek
- Wycinanki z sera
- Kotleciki drobiowe w sosie cytrusowym z makaronem
- Pasta z rokpolu z orzechami
- Sok jabłkowy
- Soja prawie po bretońsku
- Sernik na zimno
- Kluski półfrancuskie ze śliwkami
- Bułeczki serowe
- Naleśniki (bez glutenu)
- Wigilijny kompot
- Drobiowy gulasz z warzywami
- Koktajl z owoców sezonowych
- Naleśniki z owocami (ciepłe lub zimne)
- Lody czekoladowe
- Kurczak w sosie cytrynowym
- Ciasto z jagodami ucierane
- Bułeczki z ziarenkami (bez mleka, jajek, glutenu)
- Bezglutenowe kanapki truskawkowo-bananowe
- Krem z kalafiora
- Sałatka owocowa
- Grecka zapiekanka (musaka)
- Owoce z kruszonką
- Jajka z szynką w majonezie
- Pierwsza zupka jarzynowa
- Domowy budyń
- Bruschetta na kilka sposobów
- Słodka bułka marchewkowa
- Kalarepa nadziewana zielonym groszkiem
- Bitki wołowe w sosie pomidorowym
- Kruche ciasto z owocami i pianą
- Fasolka szparagowa zapiekana pod sosem mornay*
- Pierogi z jagodami
- Kurczak z jabłkiem
- Powidła śliwkowe
- Kruche ciasteczka