- Biszkopty bezglutenowe
- Zapiekanki z kajzerek drobiowe
- Makaron z twarożkiem na słodko
- Sałatka litwacka
- Bezy z truskawkami i bitą śmietaną
- Kruszonka z jabłkami
- Tarta jabłkowa II
- Galaretka z soku z porzeczek
- Kokosowy sernik
- Lody twarożkowe
- Sałatka z tofu
- Pasta - jajo i basta
- Pizza wegetariańska
- Kabaczek faszerowany (bez mleka, jajek i glutenu)
- Jabłka w majeranku do białego mięsa
- Zupa krem z zielonego groszku
- Puree z truskawek i kiwi
- Lodowe lizaki (owocowe)
- Indyk z marchewką
- Szparagi pod beszamelem
- Placuszki jabłkowe
- Surówka z żurawinami i marchwią
- Podstawowe ciasto naleśnikowe
- Kluseczki bananowe (bez mleka, jajek, glutenu)
- Schab pieczony po galicyjsku
- Zupa jabłkowa
- Knedle ze śliwkami
- Ziemniaki faszerowane
- Fritata - warzywa w jajku
- Zraziki sezamkowe
- Kolorowe kulki
- Krem z budyniu (bez jajek)
- Białe leczo
- Pulpety
- Sajgonki (bez glutenu)
- Sok jabłkowy
- Krem truskawkowy
- Makaron ze szparagami i łososiem
- Szybka ryba po grecku
- Ptysie na słodko z nadzieniem jabłkowym
- Zrazy z grzybami i ziemniakami
- Paluchy lub obwarzanki z ciasta ptysiowego
- Papryka faszerowana warzywami
- Warzywa z kuskusem (makaronem)
- Ulubiona ryba małych dzieci
- Marmoladka-przecier z dyni i jabłek
- Ciasto do pizzy: z proszkiem do pieczenia
- Zupa selerowa
- Sałatka z cukini
- Przysmak serowy
- Makagigi - mak w miodzie z orzechami
- Zupa krem z mrożonych kalafiorów
- Karpatka
- Pieczone pierożki z nadzieniem szpinakowym
- Ziemniaki duszone z papryką i pomidorami
- Zupa jagodowa
- Cukinia z pomidorami i bazylią
- Kurczak w pomidorach po angielsku
- Trufle czekoladowe
- Krupnik