Potrawy , które możesz zasmakować
-
wiek od : 2 lat
-
składnik: bułka tarta
-
rodzaj potrawy: danie główne
- Pulpety rybno-ziemniaczane
- Kisiel z truskawkami
- Kasza jaglana zapiekana ze śliwkami
- Babeczki z serem
- Kopytka
- Zupa z cukinii
- Łazanki zapiekane z owocami
- Kolorowy ryż
- Surówka z mieszanych warzyw
- Krem z budyniu (bez jajek)
- Szparagi solo
- Kruche wiatraczki
- Gołąbki po grecku
- Chłodnik
- Cytrynowy biszkopt
- Małdrzyki - placuszki serowe
- Bezy z truskawkami i bitą śmietaną
- Mazurek nugatowy
- Batoniki orkiszowe
- Ciasto z jagodami ucierane
- Pleśniak (bez mleka, glutenu)
- Kajmak mleczny (bez glutenu)
- Naleśniki z kremem waniliowym
- Omlet z pomidorami i papryką
- Kisiel owocowy
- Lodowe lizaki (jogurtowo-owocowe)
- Croque monsieur i croque madame
- Spatzle
- Angielskie (deserowe) ciasto naleśnikowe
- Placki z cukinii
- Naleśniki z mięsem
- Babeczki nadziewane karmelem i orzechami
- Schab winny
- Wycinanki z sera
- Racuchy z kurczakiem
- Naleśniki z żółtym serem
- Tarta (bez glutenu)
- Ciasto jogurtowe
- Spaghetti z cukinią
- Knedle ze śliwkami
- Stworki z ciasta serowego
- Pierogi leniwe
- Ciasto czekoladowe
- Marmoladka-przecier z dyni i jabłek
- Mulatki z bakaliami
- Sorbet pomarańczowo-cytrynowy
- Cygański kociołek
- Owoce z kruszonką
- Knedelki z sandacza
- Placuszki jabłkowe
- Zupa cytrynowa
- Zupa pomidorowa
- Ciecierzyca z kolorową papryką
- Kładzione kluski lub smażone kotleciki z kaszy manny
- Makaron z warzywami
- Sernik (bez glutenu)
- Zimowy salad bar
- Zapiekanki z bagietki
- Faszerowane kurze piersi
- Lody twarożkowe