- Pierogi z młodą kapustą
- Ryba po grecku
- Tarta z żurawinami
- Karp w szarym sosie
- Krem z kalafiora
- Papryka nadziewana twarogiem
- Pasta z rokpolu z orzechami
- Ślimaki daktylowe
- Pierogi kresowe
- Mrożony jogurt jagodowy
- Knedelki z sandacza
- Zapiekanka brokułowa
- Chrupki Krzysia
- Pierogi z owocami
- Placki z cukinii
- Zupa z marchwi
- Ciasto bananowe
- Ciasteczka owsiane z wiśniami
- Pomidory nadziewane twarożkiem (bez glutenu)
- Pomidory faszerowane serem pleśniowym
- Sos różowy
- Lodowe lizaki (jogurtowo-owocowe)
- Kurczak w migdałach
- Sałatka z zieloną soczewicą
- Lody dla młodych
- Sernik na zimno
- Bakłażany faszerowane mięsem
- Mazurek na kruchym spodzie (bez mleka, jajek, glutenu)
- Zraziki sezamkowe
- Paluszki z kurczaka z sosami
- Placuszki cukiniowo-ziemniaczane
- Masa czekoladowa - ganache
- Rulonik z szynki
- Cytrynowe ciasteczka
- Bułki maślane
- Ciepła sałata z ziemniaków
- Ciecierzyca z kolorową papryką
- Koktajl owocowy na lodach
- Bezglutenowy migdałowy spód do mazurka
- Placek drożdżowy ze śliwkami i kruszonką
- Budyniowa zupa malinowa
- Ziemniaki po węgiersku
- Krem jabłkowy
- Słodkie kaszotto
- Placek piaskowy ze śliwkami lub jabłkami
- Figowe rogaliki
- Ciasto daktylowo-orzechowe
- Racuszki z dyni
- Kisiel malinowy
- Kapusta pekińska z patelni
- Sałatka z soi lub z soczewicy albo drobnej fasoli
- Mielonka z dodatkami
- Budyń (bez mleka)
- Złocisty nektar
- Pizza wegetariańska
- Naleśniki (bez mleka i jajek)
- Tartaletki z porami
- Chrupiące kaczuszki
- Ciasteczka owsiane z ziarnem sezamowym
- Szaszłyki z kurczaka