- Sos koperkowy
- Babeczki z musem owocowym
- Krem z pomidorów
- Croque monsieur i croque madame
- Rulonik z warzywami
- Zupa francuska
- Pierniczki
- Przecier z cukinii
- Wołowina z fasolką szparagową
- Deser z rabarbarem i kruszonką
- Zupa z marchwi
- Pyzy
- Słoneczna sałatka
- Cukinia z wody
- Kotleciki z tuńczyka
- Pizza hawajska
- Zapiekanka z marchwi
- Hiszpański omlet z ziemniakami
- Pomidorowy koktajl
- Banany z szynką
- Kładzione kluski lub smażone kotleciki z kaszy manny
- Biszkopty bezglutenowe
- Barszcz postny
- Dal z soczewicy
- Zapiekanka warzywna z cukinią
- Parówki w cieście naleśnikowym
- Zupa jagodowa
- Bezglutenowy migdałowy spód do mazurka
- Sorbet pomarańczowo-cytrynowy
- Ziemniaki duszone z papryką i pomidorami
- Chrupiące kaczuszki
- Tęczowy sorbet
- Sałatka mięsna z morelami
- Leśny przysmak na kolację
- Pasta z łososia
- Spaghetti z sosem pomidorowym
- Kapusta z sosem sojowym
- Wiśniowa legumina
- Barszcz ukraiński
- Pasztet (bez mleka, jajek, glutenu)
- Pulpety
- Ogórki faszerowane
- Resztki lata
- Zupa z dyni
- Makrela w ziołowej potrawce
- Pomidorowa z lanymi kluseczkami
- Mazurek trójwarstwowy
- Tarta cebulowa II
- Kabaczek faszerowany (bez mleka, jajek i glutenu)
- Ślimaczki cynamonowe - ciastka
- Puree z truskawek i kiwi
- Trufle z herbatników
- Ciasteczka ryżowe (bezglutenowe)
- Grzanki z mozzarellą
- Mus brzoskwiniowy
- Galaretka owocowa z pianką (bez mleka)
- Makaron z warzywami
- Cukinia z mięsem mielonym
- Ciastka piernikowo-orzechowe
- Ziemniaki po szwajcarsku (zapiekanka)