- Pierniczki
- Mazurek kajmakowy (proporcje na dwa mazurki)
- Mulatki z bakaliami
- Sałatka ze szpinaku z kawałkami drobiu
- Kasza gryczana z serem
- Szara pasta
- Papryka faszerowana warzywami
- Migdały w karmelu
- Gulasz drobiowy z marchewką, groszkiem i z ryżem
- Ciastka piernikowo-orzechowe
- Sierpniowa sałatka
- Mus truskawkowy II
- Pierogi z młodą kapustą
- Lodowe lizaki (jogurtowo-owocowe)
- Włoski chleb ziołowy
- Trufle z herbatników
- Grzanki z mozzarellą
- Babeczki z szynką i serem
- Bananowe frytki
- Niesłodka zupa z dyni
- Młode warzywa z pieca
- Surówka z kapusty pekińskiej
- Pleśniak (bez mleka, glutenu)
- Zupa krem z grzankami
- Ptysie na słono z farszem z kurzej wątróbki
- Surówka z kapusty z kiszonym ogórkiem
- Kapuśniak
- Spaghetti Estery
- Grzanki III
- Risotto pstrokate z kurczakiem
- Ciastka owsiane
- Bakłażany z makaronem
- Lody twarożkowe
- Sałatka z arbuza i fety
- Drób lub wołowina z zielonym groszkiem w strączkach
- Szybka ryba po grecku
- Ciasteczka czekoladowe
- Zupa-krem z zielonego groszku
- Napój z owoców jagodowych
- Lody czekoladowe
- Indyk z marchewką
- Karmelowe wafelki
- Ptysie na słodko z nadzieniem z bitej śmietany
- Deserowa zupa owocowa
- Mazurek bakaliowy (bezglutenowy)
- Lane kluski (bez jajek)
- Tartaletki z porami
- Brzoskwinowe oczko
- Sałatka z malin i arbuza
- Drobiowy gulasz z warzywami
- Warzywa w pergaminie po grecku
- Chleb alpejski z orzechami
- Błyskawiczny indyk w ogórkach
- Surówka z żurawinami i kapustą pekińską
- Naleśniki z sosem mornay
- Małdrzyki - placuszki serowe
- Chrupiące wafle
- Zawijaski z chleba tostowego
- Rulonik z warzywami
- Tarta ze szpinakiem