Potrawy , które możesz zasmakować
-
wiek od : 1 roku
-
składnik: bułka tarta
-
rodzaj potrawy: danie główne
- Chłodnik polski (uproszczony, błyskawiczny)
- Budyń (bez mleka)
- Placuszki cukiniowe
- Naleśniki z mięsem
- Naleśniki (bez glutenu)
- Spaghetti z bobem
- Zupa pomidorowa z kaszą jaglaną
- Racuchy z kurczakiem
- Paszteciki (bez jajek)
- Ślimaczki cynamonowe - ciastka
- Sałatka owocowa w pomarańczy
- Kasza gryczana z serem
- Jaś na słodko
- Szpinakowe pesto
- Tarta ze szpinakiem
- Kruchy placek ze śliwkami
- Surówka z żurawinami i marchwią
- Kruche ciasto z musem owocowym
- Sorbet arbuzowy
- Pizza hawajska
- Filety rybne w sosie cytrynowym (gotowane)
- Lody czekoladowe
- Pasta z łososia
- Makagigi - mak w miodzie z orzechami
- Panierowane paluszki rybne
- Pomidory faszerowane serem pleśniowym
- Paluchy lub obwarzanki z ciasta ptysiowego
- Bezy (bez mleka)
- Drożdżowy placek ze śliwkami
- Soja prawie po bretońsku
- Lane kluski (bez glutenu)
- Kotleciki cielęce
- Ptysie na słono z farszem z kurzej wątróbki
- Lane kluski (bez jajek)
- Bananowe frytki
- Kluseczki bananowe (bez mleka, jajek, glutenu)
- Ziemniaki pieczone
- Sałata z truskawkami
- Baba wielkanocna z szafranem
- Napój różany
- Hiszpański omlet z ziemniakami
- Kurczak z ryżem
- Krem truskawkowy
- Zupa ''jak miodek''
- Ziemniaki faszerowane
- Ryba w sosie koperkowym
- Pizze - miniaturki
- Szaszłyk z kurczaka z boczkiem
- Trufle z herbatników
- Jajka faszerowane
- Gruszki w kremie waniliowym
- Zapiekanka z serka homogenizowanego i makaronu
- Pierwsze mięsko
- Panierowana feta z wiosenną salsą
- Sos koperkowy
- Ryba w beszamelu z kukurydzą
- Mus śliwkowy
- Naleśniki (bez mleka i jajek)
- Sałatka z soczewicy z pieczonymi burakami
- Racuszki gryczane