- Kanapka z pastą jajeczną
- Bezy z truskawkami i bitą śmietaną
- Cielęcina ze szpinakiem i brokułami
- Baranina duszona po turecku
- Dipy jogurtowe
- Szpinakowa zapiekanka
- Sorbet pomarańczowo-cytrynowy
- Majowe ciasto z rabarbarem
- Pieczone kartofle
- Sztuka mięsa w sosie pomidorowym
- Rogaliki drożdżowe
- Surówka z jabłek i dyni
- Przysmak jabłkowo - ryżowy
- Jabłka w cieście biszkoptowym (bez glutenu, mleka)
- Napój marchwiowo-malinowy
- Ciasto na ptysie
- Kasza jaglana zapiekana ze śliwkami
- Placki z cukinii
- Przecier owocowy
- Mazurek nugatowy
- Przecier gruszkowo-borówkowy
- Sałatka z kurczaka i ananasa
- Jogurt z jagodami i sezamkami
- Placuszki-kaczuszki
- Sałatka owocowa w pomarańczy
- Hiszpański omlet z ziemniakami
- Kluski serowe
- Chłodnik owocowy
- Zupa szpinakowa
- Cukinia faszerowana serem
- Surówka z kminkiem
- Kruche ciasto z masą makową
- Sok jabłkowy
- Deser z rabarbarem i kruszonką
- Jaś na słodko
- Brzoskwinie na ostro
- Ostre ziemniaczki
- Fasolka szparagowa odsmażana z boczkiem
- Babka drożdżowa III
- Lody czekoladowe
- Lody owocowe
- Jabłka w cieście
- Paluszki z kurczaka z sosami
- Cukinia z mięsem mielonym
- Soja prawie po bretońsku
- Naleśniki z jagodami
- Rosół z kurczaka i wołowiny
- Ciastka francuskie z kozim serem
- Koktajl z melona
- Cudowna cukinia
- Faworki dla małych dzieci (bez glutenu)
- Deser biało czerwony
- Pizza (bez mleka)
- Tarta orzechowo-truskawkowa
- Ziemniaki po francusku (zapiekanka)
- Kurczak w curry
- Croque monsieur i croque madame
- Lukier cytrynowy (bez mleka, jajek, glutenu)
- Zapiekanka turecka z miodem
- Proste ciasto na kruchy spód