- Legumina cytrynowa
- Sos prowansalski aioli
- Wołowina w sosie
- Bezglutenowy migdałowy spód do mazurka
- Pulpety rybne
- Rogaliki kokosowe
- Faszerowane kurze piersi
- Chrupiące babeczki
- Gołąbki po grecku
- Szybka ryba po grecku
- Jajka z nadzieniem twarożkowym
- Drobiowy gulasz z warzywami
- Puree z bakłażana
- Warzywa w sosie śmietanowym
- Cukiniowe ciasto
- Tarta zapiekana z owocami i kremem
- Pulpeciki pod beszamelem
- Kotlety gryczane
- Omlet z cukinią i papryką
- Krem z cukinii
- Sałatka z żurawinami i ryżem
- Mus brzoskwiniowy
- Pierogi białoruskie (bezglutenowe)
- Koktajl owocowy na lodach
- Spaghetti z pulpetami
- Banany z szynką
- Zapiekanki z bagietki
- Placek z zielonego groszku
- Ptysie na słono z farszem brokułowym
- Pulpety z ryżem
- Makaron ze szparagami i łososiem
- Spaghetti z sosem pesto
- Ciasto na pierogi (bez jajek)
- Schab winny
- Babka pijaczka (bez glutenu)
- Szpinak z baraniną
- Kisiel mleczny z żółtkiem
- Ulubiona ryba małych dzieci
- Przysmak Tygryska (paszteciki)
- Naleśniki (bez glutenu)
- Ziemniaki pieczone
- Ptysie na słono z farszem z kurzej wątróbki
- Pierogi z soczewicą
- Maślane bułeczki (bez glutenu)
- Racuszki
- Risotto pstrokate z kurczakiem
- Kulki rybne po norwesku
- Wyraziste tofu
- Ślimaczki cynamonowe - ciastka
- Spaghetti z sosem pomidorowym
- Smażona mozzarella
- Ryba po grecku II
- Zapiekanka z kaszy jaglanej, mięsa i cebuli
- Tortilla hiszpańska
- Kruche ciasto z masą makową
- Mrożone owoce
- Sałatka z tofu
- Bajgle z pastą curry i bazyliową
- Daktylowe kulki
- Dal z soczewicy