- Kurze zawiniątka
- Pierogi białoruskie (bezglutenowe)
- Kurczak z marchewką i curry
- Przysmak Tygryska (paszteciki)
- Kompot z suszu
- Koktajl brzoskwiniowy
- Zapiekanka bułgarska mięsno-warzywna
- Tarta prawie Tatin
- Pizze - miniaturki
- Zupa ogórkowa
- Kruche ciasteczka ( bez glutenu)
- Naleśniki z mięsem
- Szpinakowe pesto
- Rulonik z warzywami
- Ptysie dla alergika (bez glutenu)
- Tarta z rabarbarem lub jabłkami
- Ziemniak w kropki
- Lody owocowe
- Zupa krem z marchwi
- Filety rybne w sosie cytrynowym (gotowane)
- Cukinia z pomidorami
- Ciasteczka z cukierkową dekoracją
- Pyzy
- Szaszłyki z łososia
- Zupa z zielonej sałaty
- Ziemniaki po francusku (zapiekanka)
- Cukinia z wody
- Krem do tortu (bez mleka, jajek)
- Panierowane paluszki rybne
- Sałatka z truskawek i melona
- Pieczeń schabowa lakierowana
- Chrupki Krzysia
- Zapiekanka z porów (bez glutenu)
- Chleb razowy z kminkiem
- Ziemniaki po bułgarsku
- Sałatka z tofu
- Sos pomidorowy klasyczny
- Ryba z cukinią
- Kluski kładzione z jabłkami
- Potrawka z patisonami
- Kotlety gryczane
- Sałatka grecka III
- Kluski serowe z rodzynkami
- Pascha II
- Rizotto z tuńczykiem
- Omlet azjatycki (bez glutenu i mleka)
- Tarta z surowymi truskawkami i bitą śmietaną
- Śliwkowa legumina
- Omlet po francusku
- Faszerowane kurze piersi
- Lody bananowo - czekoladowe
- Polski sos wielkanocny
- Puree z marchwi
- Sos pomidorowo-warzywny
- Kisiel z owoców świeżych lub mrożonych
- Omlet arabski
- Kalarepa nadziewana zielonym groszkiem
- Dip fasolowy
- Pomidorki sauté
- Deser owocowy