- Rulonik z warzywami
- Cykoria w sosie śmietanowym
- Pomidory faszerowane serem pleśniowym
- Tarta z brokułami lub z porami
- Kruche ciasto z surowymi owocami i kremem waniliowym
- Zupa krem z mrożonych brokułów
- Jajka marynowane w occie
- Kisiel z owoców świeżych lub mrożonych
- Ryba z warzywami pod beszamelem
- Strudel z jabłkami
- Złocisty nektar
- Pasta - jajo i basta
- Zupa ze świeżych pomidorów
- Omlet po hiszpańsku (tortilla)
- Młode warzywa z pieca
- Mleczny przysmak
- Surówka z żurawinami i kapustą pekińską
- Surówka z marchewki
- Pstrąg w sosie agrestowym
- Włoska zupa jarzynowa
- Zupa gulaszowa
- Sałatka grecka III
- Sorbet malinowy
- Wytrawne kruche ciasto
- Ciasto jogurtowe
- Zupa z zielonego groszku
- Kiszone ogórki cioci Marty
- Kisiel z jabłkiem
- Galaretka owocowa z pianką (bez mleka)
- Zapiekanka z sera i makaronu
- Zupa nic
- Rulonik z warzywami
- Kruszonka (bez mleka, jajek, glutenu)
- Ryba po grecku II
- Biszkopt
- Ciepła sałata z ziemniaków
- Sernik tradycyjny
- Ciasto marchwiowe z figami
- Ciasto marchwiowo-bananowe
- Pierogi z młodą kapustą
- Surówka z żurawinami i marchwią
- Tarta z mrożonym szpinakiem
- Ślimaczki cynamonowe - ciastka
- Tarta ze szpinakiem
- Owsiane chrupki
- Łosoś znad zatoki
- Pulpety z koperkiem
- Mus truskawkowy II
- Pieczony ziemniak z parmezanem i szynką
- Korż - placek kresowy
- Jabłka w cieście
- Kanapka z pastą jajeczną
- Murzynek
- Oliwki po swojemu
- Kotleciki drobiowe w sosie cytrusowym z makaronem
- Warzywa w pergaminie po grecku
- Spaghetti z cukinią
- Klopsiki cielęce
- Cukinia z wody
- Sałatka z tuńczyka i fasoli