- Ryba w sezamie
- Budyń z żółtkiem
- Gołąbki po grecku
- Kolorowe kulki
- Mak z łamańcami
- Baba wielkanocna z szafranem
- Kurczak w potrawce
- Tarta orzechowo-truskawkowa
- Sałatka z fasolki szparagowej i kurczaka
- Caprese
- Tort (bez glutenu)
- Ciasto bezowe z kremem
- Schab z pomarańczami
- Bezy z bitą śmietaną i owocami
- Szpinak zapiekany z serem
- Risotto pstrokate z kurczakiem
- Jabłka w cieście biszkoptowym (bez glutenu, mleka)
- Spaghetti z cukinią
- Tarta jabłkowa II
- Galaretka z pigwy
- Jajka z nadzieniem szczypiorkowym
- Mięso duszone po turecku
- Clafoutis wiśniowy z mlekiem sojowym
- Ptysie na słodko z nadzieniem z bitej śmietany
- Sos polski
- Fasolka szparagowa zapiekana pod sosem mornay*
- Kurczak z kaszą
- Zupa z dyni na słono
- Knedle ze śliwkami
- Kluski półfrancuskie ze śliwkami
- Puchate pyzy
- Pasztet fasolowo-warzywny (bez jajek)
- Racuszki serowe
- Cytrynowy biszkopt
- Placki z cukinii
- Przecier gruszkowo-borówkowy
- Kluski (lub placuszki) z kaszy kukurydzianej z twarogiem (bez glutenu)
- Naleśniki (bez mleka i jajek)
- Mus z kaszy manny
- Kotlety mielone dla dzieci
- Zawijaski z chleba tostowego
- Kiszone ogórki cioci Marty
- Makaron ze szparagami i łososiem
- Sorbet pomarańczowo-cytrynowy
- Wytrawne kruche ciasto
- Babka pijaczka (bez glutenu)
- Omlet azjatycki (bez glutenu i mleka)
- Sok jagodowy
- Pierogi z jagodami
- Ciasto czekoladowe z orzechami
- Ciasteczka kokosowe-ryżowe (bezglutenowe)
- Rogaliki kokosowe
- Legumina cytrynowa
- Sezamowa marchew
- Ryba w sosie koperkowym
- Masa czekoladowa - ganache
- Pierniczki
- Ciasteczka owsiane z wiśniami
- Pomidorki sauté
- Kluski z kaszy manny