- Różności pod beszamelem
- Ziemniak w kropki
- Makaron ze szparagami i łososiem
- Bajgle z pastą curry i bazyliową
- Ciepła sałata z ziemniaków
- Zupa krem z marchwi
- Rurki z kremem pistacjowym
- Dynia zapiekana z pomidorami pod beszamelem
- Ryba z cukinią
- Zielony twarożek
- Napój z owoców jagodowych
- Mazurek trójwarstwowy
- Sos wiśniowy do owoców
- Kotleciki z soji
- Jogurt z jagodami i sezamkami
- Pasta - jajo i basta
- Konfitura z czerwonej cebuli
- Tort makowy pyszny
- Placek drożdżowy ze śliwkami i kruszonką
- Chleb ziołowy
- Terrine z białego sera
- Lodowe lizaki (owocowe)
- Ślimaki daktylowe
- Jajka panierowane
- Sałatka z młodych buraków i malin
- Deser biało czerwony
- Fasolka szparagowa duszona z sosem pomidorowym
- Kurczak z czereśniami
- Zupa z dyni na mleku
- Murzynek Jaś
- Chłodnik owocowy
- Owocowa bomba
- Krem z budyniu (bez jajek)
- Cytrynowy syrop (do rozcieńczania)
- Jajka marynowane w occie
- Zupa z zielonej sałaty
- Ciasteczka ryżowe (bez glutenu, mleka, jajek kurzych)
- Budyń karmelowy
- Zupa pomidorowa z kaszą jaglaną
- Mrożone bezy z malinami
- Placuszki cukiniowe
- Surówka z dyni
- Knedle ze śliwkami
- Kładzione kluski lub smażone kotleciki z kaszy manny
- Kosmiczne pojazdy
- Jabłka w majeranku do białego mięsa
- Sałatka
- Polski wielkanocny sos chrzanowy
- Przysmak jabłkowo - ryżowy
- Wytrawne kruche ciasto
- Minestrone - włoska zupa jarzynowa
- Kapuśniak i ogórkowa
- Keks biszkoptowy
- Spaghetti z pulpetami
- Paluszki z kurczaka z sosami
- Biurowa kartoflanka
- Uszka wigilijne (bez mleka, jajek, glutenu)
- Mazurek kajmakowy (proporcje na dwa mazurki)
- Sos koperkowy
- Pierwsze mięsko