- Sałatka z kurczaka i ananasa
- Włoski chleb ziołowy
- Tarta z żurawinami
- Terrine z białego sera
- Pizza pomidorowo-serowa
- Filety rybne w sosie cytrynowym (gotowane)
- Talarki z kurczaka (bez mleka, jajek, glutenu)
- Omlet z pomidorami i papryką
- Miodek cebulowy
- Krem jarzynowy z indykiem
- Szpinak z baraniną
- Naleśniki chińskie
- Placek z owocami (bez mleka)
- Parówki w cieście naleśnikowym
- Karpatka
- Kapuśniak
- Zapiekanka bułgarska mięsno-warzywna
- Warzywa w pergaminie po grecku
- Cukinia faszerowana serem
- Karp w szarym sosie
- Tarta prawie Tatin
- Ryba z cukinią
- Pierwsza zupka jarzynowa
- Francuski sos czosnkowy
- Gnocchi dyniowe
- Potrawka z kurczaka ze śliwkami i miodem
- Ulubiona ryba małych dzieci
- Brzoskwinie lub gruszki w kremie waniliowym
- Kulki rybne po norwesku
- Szparagi z jajkami mimoza
- Jabłkowa zupa dla całej rodziny
- Tarta zapiekana z owocami i kremem
- Kurczak z jabłkiem
- Powidła śliwkowe
- Racuszki serowe
- Pieczone pierożki z serem
- Faszerowana cukinia
- Kaczka z jabłkami
- Wołowina z fasolką szparagową
- Panierowana feta z wiosenną salsą
- Guacamole
- Kisiel z owoców świeżych lub mrożonych
- Pierogi kresowe
- Sałata ze smażonymi wątróbkami i balsamico
- Makaron z brokułami
- Bakłażany z mozzarellą i parmezanem
- Sos prowansalski aioli
- Naleśniki z kremem waniliowym
- Deser z kaszy jaglanej
- Krem bananowy
- Tarta orzechowo-truskawkowa
- Jabłkowy kurczak
- Kotlety z soi, soczewicy lub fasoli
- Placki z cukinii
- Zapiekane kanapki liliputa
- Tęczowy sorbet
- Chłodnik hiszpański (gazpacho)
- Zupa jagodowa
- Ślimaki daktylowe
- Zupa z marchwi