- Sałata z cykorii z gruszkami, serem blue i orzechami
- Jabłka w cieście
- Budyń czekoladowy (suflet)
- Pasta - jajo i basta
- Krem z cukinii
- Pasztet drobiowo-cielęcy
- Deser owocowy
- Spaghetti z sosem pesto
- Ciecierzyca z kolorową papryką
- Majowe ciasto z rabarbarem
- Różowa zupa owocowa
- Pomidorowy koktajl
- Ryba w sezamie
- Szarlotka biszkoptowa
- Mazurek z fetą i szpinakiem
- Surówka z dyni
- Murzynek
- Faszerowana cukinia
- Żółta pasta
- Zupa krem ze szparagów
- Kruche ciasteczka
- Mus truskawkowy II
- Kruche ciasto
- Zupa-krem z kukurydzy
- Cukinia faszerowana serem
- Babeczki z szynką i serem
- Kładzione kluski lub smażone kotleciki z kaszy manny
- Faszerowane papryki
- Masa czekoladowa - ganache
- Siekane kotlety (bez mleka, jajek, glutenu)
- Budyń karmelowy
- Klopsiki z sosem brzoskwiniowym
- Grecki gulasz z drobiu
- Smażone banany
- Sałatka makaronowa
- Zapiekanka z porów (bez glutenu)
- Sałatka ryżowa na gorąco
- Kurczak z czereśniami
- Polski wielkanocny sos chrzanowy
- Pomidorowa z lanymi kluseczkami
- Sos pomidorowy klasyczny
- Szpinakowe pesto
- Makaron w sosie Mornay
- Zupa z cukinii
- Krem do tortu (bez mleka, jajek)
- Rurki z kremem pistacjowym
- Zupa z soczewicy
- Rizotto z tuńczykiem
- Marchewka z brukselką
- Napój z owoców jagodowych
- Sernik na zimno
- Ryba po azjatycku
- Kluski półfrancuskie ze śliwkami
- Ciasteczka czekoladowe
- Pieczeń cielęca
- Bezglutenowe kanapki truskawkowo-bananowe
- Sorbet owocowy
- Spaghetti z sosem pomidorowo-warzywnym
- Różności pod beszamelem
- Papryka faszerowana warzywami