- Baba wielkanocna z szafranem
- Sos winegret
- Sałatka z tuńczyka i fasoli
- Deser brzoskwiniowy
- Jaś na słodko
- Koktajl z owoców sezonowych
- Zupa z marchwi
- Resztki lata
- Surówka z dyni
- Cukiniowe ciasto
- Babka drożdżowa Cioci Anuli
- Naleśniki z mięsem
- Bakłażany z makaronem
- Sernik (bez glutenu)
- Zupa cytrynowa
- Warzywa w pergaminie po grecku
- Mazurek z fetą i szpinakiem
- Surówka z żurawinami i selerem
- Brzoskwinie na ostro
- Cielęcina ze szpinakiem i brokułami
- Indyk w warzywach z porzeczkami
- Pasta z rokpolu z orzechami
- Koktajl malinowy
- Bezy z truskawkami i bitą śmietaną
- Różności pod beszamelem
- Zapiekanka z fasolki szparagowej (bez jajek i glutenu)
- Sałatka litwacka
- Kruche spiralki
- Zraziki sezamkowe
- Barszcz ukraiński
- Makaron z pesto pietruszkowym
- Sałatka z zieloną soczewicą
- Wołowina z fasolką szparagową
- Bakłażany zapiekane
- Kotleciki drobiowe w sosie cytrusowym z makaronem
- Chleb pita
- Kolorowe gnocchi
- Topione pomidory
- Świeczki z naleśników z ziemniakami i bryndzą
- Potrawka z kurczaka po staropolsku
- Łagodne chili
- Kurczak w pomidorach po angielsku
- Kruche ciasto
- Zupa z cukinii
- Masa pomarańczowa
- Misie patysie - ciasto
- Sałatka owocowa w pomarańczy
- Omlet po włosku (frittata)
- Surówka z selera z owocami
- Ciasteczka owsiane z ziarnem sezamowym
- Pasta z kurczaka
- Tarta jabłkowa II
- Zapiekanka z serka homogenizowanego i makaronu
- Topielec (bez mleka, glutenu)
- Sztuka mięsa w sosie pomidorowym
- Koktajl owocowy na lodach
- Kawior z bakłażana
- Pizza pomidorowo-serowa
- Tarta - kruche ciasto
- Przecier z cukinii