Potrawy , które możesz zasmakować
-
wiek od : 2 lat
-
składnik: bakłażan
-
rodzaj potrawy: danie główne
- Mazurek z fetą i szpinakiem
- Kisiel malinowy
- Śliwki z figą i melisą
- Koktajl malinowy
- Ciasto daktylowo-orzechowe
- Polski sos wielkanocny
- Omlet po włosku (frittata)
- Pieczeń wieprzowa na zimno
- Owocowe zabawki
- Ciasteczka rodzynkowo-orzechowe
- Słodka bułka marchewkowa
- Kruche wiatraczki
- Kisiel z jabłkiem
- Kisiel owocowy
- Ciasto bezowe z kremem
- Drób z porzeczkami
- Małdrzyki - placuszki serowe
- Różności pod beszamelem
- Rulonik z szynki
- Kotlety gryczane
- Placki ziemniaczane
- Domowy kisiel wiśniowy
- Gruszki w kremie waniliowym
- Kulki serowo-orzechowe
- Błyskawiczne pierogi leniwe
- Jajka w sosie szczypiorkowym
- Zupa krem z marchwi
- Ciasto z owocami
- Kartofle duszone
- Naleśniki biszkoptowe z truskawkami
- Farsz do uszek (bez mleka, jajek, glutenu)
- Zupa szczawiowa
- Kapuśniak
- Sorbet malinowy
- Bitki panierowane z wariacjami
- Kasza jaglana zapiekana z jabłkami
- Zapiekanka z drobiu
- Lodowe lizaki (owocowe)
- Pierniczki
- Koktajl mleczno-owocowy
- Bakłażany z mozzarellą i parmezanem
- Indyk przekładany
- Chłodnik pomidorowy
- Pieczone kartofle
- Ziemniaki po grecku (zapiekanka)
- Ciasteczka z cukierkową dekoracją
- Masło czosnkowe
- Klopsiki cielęce
- Tarta - kruche ciasto
- Sałatka ze szpinaku z kawałkami drobiu
- Kiszone ogórki cioci Marty
- Leczo ze śliwkami
- Koktajl z melona
- Stir fry ze szparagów i krewetek
- Kluski z ciasta ptysiowego (parzone)
- Sałatka litwacka
- Majowe ciasto z rabarbarem
- Surówka z żurawinami i kapustą pekińską
- Paluszki z kurczaka z sosami
- Pizze - miniaturki