- Pierogi leniwe (bez glutenu)
- Pasta z bakłażana
- Pyszna pasta z tofu
- Tarta z grzybami
- Grzanki z pieczoną fetą
- Kruche ciasteczka przekładane kremem
- Clafoutis wiśniowy z mlekiem sojowym
- Różności pod beszamelem
- Sałatka z arbuza i fety
- Faszerowane papryki
- Ptysie na słodko z nadzieniem z bitej śmietany
- Tarta brokułowa
- Tarta i babeczki z porami i szynką
- Owoce pasteryzowane
- Kapusta pekińska z patelni
- Surówka z kapusty z kiszonym ogórkiem
- Przysmak serowy
- Zupa z dyni na mleku
- Zupa minestrone
- Bananowe frytki
- Mielona wołowina po chińsku
- Chłodnik
- Tęczowy sorbet
- Łosoś znad zatoki
- Lody jagodowe z miętą
- Pierniczki
- Masło czosnkowe
- Nadziewany kabaczek
- Risotto z łososiem
- Chleb alpejski z orzechami
- Sałatka ryżowa (bezglutenowa)
- Ciasto na pierogi (bez jajek)
- Ziemniaki pieczone
- Omlet po francusku
- Ciasteczka migdałowe
- Domek z naleśników ze szpinakiem
- Deser z rabarbarem
- Sałatka z kwiatami
- Kurczak z pomidorami
- Strucla mini
- Zapiekanka turecka z miodem
- Zupa-krem z zielonego groszku
- Placek z cukinii
- Zupa nic
- Tarta z cukinią i pomidorami
- Pulpety rybno-ziemniaczane
- Jabłkowy kurczak
- Babeczki z szynką i serem
- Cynamonowe gwiazdki z lukrem
- Ulubiona ryba małych dzieci
- Racuszki serowe
- Kartoflanka przecierana
- Kruche ciasto z truskawkami
- Owoce w czekoladzie
- Puree z marchwi
- Nektarynkowy krem
- Pieczeń barania po angielsku
- Biszkopt (bez glutenu)
- Przecier z cukinii
- Makrela w ziołowej potrawce