Potrawy , które możesz zasmakować
-
wiek od : 1 roku
-
składnik: bazylia
-
rodzaj potrawy: danie główne
- Babeczki z szynką i serem
- Spaghetti z sosem pomidorowo-warzywnym
- Mazurek z fetą i szpinakiem
- Przysmak jabłkowo - ryżowy
- Pierś indycza z orzechowym farszem
- Potrawka z patisonami
- Śliwki z figą i melisą
- Zupa pomidorowa z kaszą jaglaną
- Makaron zapiekany z jabłkami
- Zupa-krem z kukurydzy
- Słodka zapiekanka z kaszy jaglanej (bez glutenu)
- Francuski sos czosnkowy
- Surówka z żurawinami i kapustą pekińską
- Leśny przysmak na kolację
- Ryba z cukinią
- Pieczone pierożki z nadzieniem szpinakowym
- Krem do tortu (bez mleka, jajek)
- Sałatka szpinakowa
- Masa czekoladowa - ganache
- Pulpety rybno-ziemniaczane
- Pieczeń wieprzowa na zimno
- Sałatka makaronowa
- Placek z zielonego groszku
- Zapiekanka z drobiu
- Kluski półfrancuskie ze śliwkami
- Babeczki z serem
- Pączki z białego sera
- Koktajl jabłkowy
- Pleśniak (bez mleka, glutenu)
- Szpinak z baraniną
- Krem truskawkowy
- Uszka
- Ryba po żydowsku
- Surówka zimowa
- Krem bananowy
- Zupa cytrynowa
- Lody z jogurtu
- Bułeczki z ziarenkami (bez mleka, jajek, glutenu)
- Kartoflanka przecierana
- Galaretka z surowymi owocami
- Omlet arabski
- Mrożony jogurt jagodowy
- Kluski (lub placuszki) z kaszy kukurydzianej z twarogiem (bez glutenu)
- Deser gruszkowy
- Ciasto z owocami
- Krem z kalafiora
- Kulki rybne po norwesku
- Ciasteczka migdałowe
- Kluski serowe
- Zupa migdałowa
- Zupa-krem z zielonego groszku
- Krem jabłkowo-waniliowy
- Pierś indycza z farszem rodzynkowym
- Indyk w warzywach z porzeczkami
- Sorbet brzoskwiniowy
- Pasztet drobiowo-cielęcy
- Indyk w galarecie
- Drożdżówki z jagodami lub porzeczkami
- Ryba z porami i marchewką
- Cukinia z pomidorami i bazylią