- Mleczny przysmak
- Pączki (bez glutenu)
- Ciastka piernikowo-orzechowe
- Stworki z ciasta serowego
- Ziemniaki po duńsku
- Sztuka mięsa w sosie pomidorowym
- Zupa ze świeżych pomidorów
- Kisiel mleczny z żółtkiem
- Pieczeń wieprzowa na zimno
- Błyskawiczny chłodnik
- Spaghetti z sosem pomidorowo-warzywnym
- Sałatka mięsna z morelami
- Bananowe frytki
- Kurczak z jabłkiem
- Szwedzki łosoś
- Migdały w karmelu
- Mazurek z powidłami i pomadą
- Nadziewany kabaczek
- Budyń czekoladowy (suflet)
- Pasta z awokado
- Angielskie (deserowe) ciasto naleśnikowe
- Jogurt własnej roboty
- Makaron z błękitnym serem pleśniowym
- Słodka bułka marchewkowa
- Pleśniak (bez mleka, glutenu)
- Sos szczypiorkowy (koperkowy)
- Tarta brokułowa
- Ciasto z dynią
- Ślimaki daktylowe
- Zupa krem z zielonego groszku
- Zupa szpinakowa
- Jajka mimoza
- Warzywa w sosie śmietanowym
- Mazurek bakaliowy (bezglutenowy)
- Rolada serowa
- Lody bananowo - czekoladowe
- Pascha II
- Kajmak mleczny (bez glutenu)
- Makagigi - mak w miodzie z orzechami
- Chrupiący serek z gruszką
- Ciasteczka półfrancuskie (bez jajek)
- Jeż z awokado
- Ziemniak w kropki
- Caprese
- Świeczki z naleśników z ziemniakami i bryndzą
- Kruche babeczki z masą orzechową
- Pizza (bez mleka)
- Krem twarożkowy z owocami
- Panierowane serki pleśniowe
- Potrawka z kurczaka po staropolsku
- Sałata z cykorii z gruszkami, serem blue i orzechami
- Paluchy lub obwarzanki z ciasta ptysiowego
- Kisiel żurawinowy
- Koktajl pomarańczowo- marchwiowy
- Kotlety gryczane
- Pizza (bez glutenu)
- Zupa krem z marchwi
- Zapiekanka z sera i makaronu
- Chrupiące babeczki
- Pyzy