Potrawy , które możesz zasmakować
-
wiek od : 1 roku
-
składnik: bazylia
-
rodzaj potrawy: danie główne
- Babka pijaczka (bez glutenu)
- Jajka marynowane w occie
- Mielona wołowina po chińsku
- Zrazy z grzybami i ziemniakami
- Misie patysie - ciasto
- Pieczeń barania po angielsku
- Szaszłyk z indyka z morelami
- Sernik (bez glutenu)
- Soja prawie po bretońsku
- Zupa krem z zielonego groszku
- Surówka z marchwi i jabłka
- Cygański kociołek
- Sok pomidorowo-jabłkowy
- Pulpety
- Kawior z bakłażana
- Bezy z bitą śmietaną i owocami
- Pierś indycza z orzechowym farszem
- Racuszki gryczane
- Brzoskwinie lub gruszki w kremie waniliowym
- Panga w pergaminie
- Sorbet arbuzowy
- Ryba w beszamelu z kukurydzą
- Koktajl pomarańczowo- marchwiowy
- Naleśniki z owocami (ciepłe lub zimne)
- Tęczowy sorbet
- Sałatka szpinakowa
- Kurczak w pomidorach po angielsku
- Knedle z mrożonymi śliwkami lub truskawkami
- Ryżowa szarlotka
- Trufle czekoladowe
- Omlet po francusku
- Bajgle z pastą curry i bazyliową
- Ptysie na słono z farszem beszamelowym
- Babeczki nadziewane karmelem i orzechami
- Kajmak mleczny (bez glutenu)
- Polski sos wielkanocny
- Drożdżówki z jagodami lub porzeczkami
- Bakłażany z nadzieniem bezmięsnym
- Marmoladka-przecier z dyni i jabłek
- Papryka faszerowana warzywami
- Mazurek z fetą i szpinakiem
- Zimowy kurczak
- Baranina duszona po turecku
- Gruszki w kremie waniliowym
- Sorbet malinowy
- Cukinia z pomidorami i bazylią
- Śliwkowa legumina
- Bitki z drobiu w sosie cytrynowym
- Zupa krem z jabłek i pietruszki
- Gołąbki z winogronowych liści
- Filety rybne w sosie cytrynowym (pieczone)
- Wycinanki z sera
- Tarta (bez glutenu)
- Kotlety faszerowane (bez jajek, glutenu)
- Sałatka z arbuza i fety
- Ziemniaki po niemiecku
- Babka drożdżowa III
- Szaszłyki z łososia
- Dynia z piekarnika
- Jeż