- Biszkopt (bez glutenu)
- Sałatka z pomarańczy i porów
- Zupa z jabłek na słono
- Potrawka z kurczaka
- Sola meuniere
- Cykoria w sosie śmietanowym
- Szarlotka miękka
- Makaron z warzywami
- Bowl bezalkoholowy
- Kruche ciasteczka ( bez glutenu)
- Ciasteczka czekoladowe
- Legumina cytrynowa
- Kluski z kaszy manny
- Przysmak serowy
- Sorbet brzoskwiniowy
- Szara pasta
- Przecier jabłkowy
- Ratatuja nicejska
- Zupa jarzynowa z makaronem i topionym serem
- Sernik tradycyjny
- Majonez z przepiórczych jajeczek
- Zapiekanka z pomidorami
- Sałatka litwacka
- Puree z dyni
- Mielonka z dodatkami
- Owsiane chrupki
- Sos winegret
- Lodowe lizaki (jogurtowo-owocowe)
- Naleśniki (bez glutenu)
- Schab z rodzynkami
- Makaron z serem i warzywami
- Leśny przysmak na kolację
- Ogórki faszerowane
- Korż - placek kresowy
- Napój z owoców jagodowych
- Pizza hawajska
- Kruche ciasto z bita śmietaną
- Ziemniaki po włosku (zapiekanka)
- Ptysie na słono z farszem brokułowym
- Owoce w czekoladzie
- Pascha II
- Kurczak z ananasem
- Sałatka z bakłażanów
- Ptysie na słono z farszem serowym
- Puree ziemniaczane
- Rogaliki
- Cytrynowy biszkopt
- Sałatka owocowa
- Tęczowy sorbet
- Kotlety faszerowane (bez jajek, glutenu)
- Kasza jaglana zapiekana ze śliwkami
- Sernik (bez glutenu)
- Gazpacho - chłodnik z warzyw
- Zupa ze świeżych pomidorów
- Koktajl z owoców sezonowych
- Makrobiotyczne gołąbki
- Kurze zawiniątka
- Ciasteczka owsiane z ziarnem sezamowym
- Ciasteczka ryżowe (bezglutenowe)
- Dynia z piekarnika