- Ryż smażony z kiełkami i szynką
- Kurczak w pomidorach po angielsku
- Mus truskawkowy II
- Karpatka
- Omlet azjatycki (bez glutenu i mleka)
- Lane kluski (bez jajek)
- Tarta szpinakowa
- Kotlety faszerowane (bez jajek, glutenu)
- Przysmak jabłkowo - ryżowy
- Barszcz postny
- Zupa jabłkowa
- Pasta z bakłażanów
- Chłodnik z pomidorów
- Indyk z marchewką
- Zupa krem z zielonego groszku
- Ciasto z owocami
- Kluski z kaszy manny
- Szaszłyk z indyka z morelami
- Ślimaki daktylowe
- Kluski półfrancuskie ze śliwkami
- Kluski z ciasta ptysiowego (parzone)
- Jeż z awokado
- Chrupiące ciasto z rabarbarem
- Ryba po żydowsku
- Pizza rozmaitości
- Mus z kaszy manny
- Chrupiące wafle
- Wyraziste tofu
- Ciasto z jagodami ucierane
- Pieczeń barania po angielsku
- Sos pomidorowo-warzywny
- Omlet po hiszpańsku (tortilla)
- Kruche plastry cytrusów
- Kluski kładzione z jabłkami
- Rogaliki z powidłami
- Koktajl owocowy na lodach
- Drobiowe bitki w sosie cytrusowym
- Placuszki drożdżowe
- Kluski półfrancuskie ze śliwkami
- Sałatka owocowa
- Bakłażany faszerowane mięsem
- Deserowa zupa owocowa
- Kruche pierniczki
- Sałatka wiosenna z liśćmi babki i mlecza
- Pstrąg w sosie agrestowym
- Zraziki sezamkowe
- Sałatka marokańska
- Fasolka szparagowa zapiekana pod sosem mornay*
- Babka ziemniaczana z sosem beszamelowym
- Makaron zapiekany z jabłkami
- Panierowane serki pleśniowe
- Rulonik z szynki
- Sałatka z pomarańczy i porów
- Faszerowane kurze piersi
- Pieczony ziemniak z parmezanem i szynką
- Arabski chleb pita
- Kajmak mleczny (bez glutenu)
- Szpinakowa zapiekanka
- Grejpfrut z sałatką z kurczaka
- Naleśniki z żółtym serem