- Sorbet arbuzowy
- Chłodnik pomidorowy
- Jagodzianki
- Ciasto jogurtowe
- Naleśniki meksykańskie
- Świeczki z naleśników z ziemniakami i bryndzą
- Szaszłyk z indyka z morelami
- Kotleciki drobiowe w sosie cytrusowym z makaronem
- Knedle ze śliwkami
- Sałatka szpinakowa
- Zawijaski z chleba tostowego
- Potrawka z kurczaka po staropolsku
- Naleśniki biszkoptowe z truskawkami
- Wycinanki z sera
- Surówka z dyni
- Cannelloni ze szpinakiem
- Caprese
- Łazanki zapiekane z owocami
- Zupa z soczewicy
- Sałatka makaronowa
- Racuszki
- Chrupiący serek z gruszką
- Zupa z zielonej sałaty
- Jajka panierowane
- Zupa z dyni na słono
- Kapuśniak i ogórkowa
- Jajka marynowane w occie
- Panierowana feta z wiosenną salsą
- Sałatka owocowa
- Drób z porzeczkami
- Lody jagodowe z miętą
- Zapiekanka z gotowanych ziemniaków
- Sałatka z żurawinami i ryżem
- Bitki panierowane z wariacjami
- Halibut pod parmezanem
- Siekane kotlety (bez mleka, jajek, glutenu)
- Paluszki z kurczaka z sosami
- Warzywa w sosie śmietanowym
- Sałatka owocowa
- Sos szczypiorkowy (koperkowy)
- Kurczak (lub ryba) z suszonymi śliwkami i migdałami
- Kluski półfrancuskie ze śliwkami
- Ptysie na słono z farszem czosnkowo- koperkowym
- Sok jabłkowy
- Pulpeciki pod beszamelem
- Omlet po hiszpańsku (tortilla)
- Szpinak z baraniną
- Biszkopt z owocami
- Fasola z miodem i cytryną
- Stir fry ze szparagów i krewetek
- Placki z ziemniaków i jabłek
- Biszkopty bezglutenowe
- Pulpety rybne
- Chleb Grahama
- Ciasto marchwiowo-bananowe
- Galaretka owocowa z pianką (bez mleka)
- Sałatka grecka III
- Ciasto z owocami
- Papryka faszerowana warzywami
- Kruche ciasto (na dwa mazurki)