- Ciasteczka półfrancuskie (bez jajek)
- Jeż z awokado
- Hiszpański omlet z ziemniakami
- Grecka zapiekanka warzywna
- Nektarynkowy krem
- Krem z cukinii
- Filety rybne w sosie cytrynowym (pieczone)
- Zapiekanka z drobiu
- Pierniczki
- Bananowa manna
- Brzoskwinie lub gruszki w kremie waniliowym
- Włoska zupa jarzynowa
- Sernik (bez glutenu)
- Szparagi z jajkami mimoza
- Sezamowa marchew
- Kotleciki drobiowe w sosie cytrusowym z makaronem
- Klopsiki z sosem brzoskwiniowym
- Kremowa zapiekanka z ziemniaków
- Kruche plastry cytrusów
- Makrela w ziołowej potrawce
- Pierogi kresowe
- Bitki wołowe w sosie pomidorowym
- Tort czekoladowy
- Ciasto do pizzy: kruche
- Puree z dyni
- Croque monsieur i croque madame
- Zapiekanka z kaszy jaglanej, mięsa i cebuli
- Sos pomidorowo-warzywny
- Tort naleśnikowy z pomidorami
- Mazurek nugatowy
- Krem cytrynowy (bez glutenu)
- Złocisty nektar
- Dip fasolowy
- Sernik dziecinnie prosty
- Placki z cukinii
- Kotlety faszerowane (bez jajek, glutenu)
- Surówka z selera z owocami
- Zimowy salad bar
- Pasta z awokado
- Placuszki-kaczuszki
- Kotlety z kaszy gryczanej i sera (bez glutenu)
- Placuszki cukiniowe
- Ziemniaki po grecku (zapiekanka)
- Kurczak pani prezes
- Powidła śliwkowe
- Surówka z kapusty pekińskiej
- Zupa z soczewicy
- Ogórki faszerowane
- Deser owocowy
- Mak z łamańcami
- Musaka (potrawa bałkańska)
- Kotlety z płatków owsianych
- Warzywa w pergaminie po grecku
- Ciastka kokosowe
- Puchatkowe ciasteczka
- Zupa jarzynowa
- Torcik z galaretką
- Rogaliki
- Chleb ziołowy
- Rozmaitości na parze