Potrawy , które możesz zasmakować
-
wiek od : 1 roku
-
składnik: baranina
-
rodzaj potrawy: danie główne
- Bułeczki bez drożdży (bez glutenu)
- Tarta cukiniowa bez ciasta
- Tarta z cukinią i pomidorami
- Strucla mini
- Kurczak (lub ryba) w sosie orzechowym
- Rulonik z warzywami
- Zrazy z grzybami i ziemniakami
- Ciasto na pierogi (bez jajek)
- Bułki maślane
- Pieczone jabłka
- Ptysie na słodko z nadzieniem jabłkowym
- Mazurek na kruchym spodzie (bez mleka, jajek, glutenu)
- Sok jabłkowy
- Spaghetti z sosem pesto
- Śledź w sosie pierniczkowym
- Krupnik
- Pomidory faszerowane serem pleśniowym
- Jabłka w cieście biszkoptowym (bez glutenu, mleka)
- Tort serowy wspaniały
- Bezglutenowe ciasteczka
- Cannelloni ze szpinakiem
- Krem cytrynowy (bez glutenu)
- Koszyczek z pomidora
- Omlet po francusku
- Zupa krem z cukinii
- Paluchy lub obwarzanki z ciasta ptysiowego
- Placuszki drożdżowe
- Bułgarski chłodnik
- Pomidory nadziewane ryżem
- Farsz mięsny (bez jajek)
- Cukinia faszerowana serem
- Leśny przysmak na kolację
- Pierogi leniwe (bez glutenu)
- Surówka z marchwi i jabłka
- Różności pod beszamelem
- Brzoskwiniowa pianka
- Eskalopek z pomidorem
- Kurczak z jabłkiem
- Kabaczek faszerowany ryżem
- Powidła śliwkowe
- Galaretka z surowymi owocami
- Sałatka wiosenna z liśćmi babki i mlecza
- Zawiniątka z wędliny i serka
- Tarta z rabarbarem lub jabłkami
- Babeczki z musem owocowym
- Łazanki zapiekane z owocami
- Pasta (dip) z bobu
- Pleśniak (bez mleka, glutenu)
- Fritata - warzywa w jajku
- Kotlety gryczane
- Sos pomidorowo-warzywny
- Chleb (bez glutenu)
- Faszerowana cukinia
- Barszcz postny
- Chrupki Krzysia
- Tarta odwrócona z pomidorami
- Sorbet pomarańczowo-cytrynowy
- Ryba w sosie warzywnym
- Dynia z jabłkami i cebulą (bez glutenu i mleka)
- Pieczeń cielęca