- Ciasto (bez mleka)
- Naleśniki (bez glutenu)
- Masa pomarańczowa
- Gwiazdeczki cynamonowe
- Surówka z dyni
- Pstrąg w sosie agrestowym
- Szaszłyki z łososia
- Pomidory faszerowane sałatką majonezową
- Faszerowane papryki
- Kukurydziany chlebek amerykańskich farmerów
- Rulonik z warzywami
- Białe leczo
- Naleśniki z mięsem
- Ptysie na słodko z nadzieniem z pianki owocowej
- Pierogi z młodą kapustą
- Mielonka z dodatkami
- Mak z łamańcami
- Sałatka z truskawek i melona
- Warzywa w pergaminie po grecku
- Topione pomidory
- Pierwsze mięsko
- Sałatka litwacka
- Naleśniki (bez mleka i jajek)
- Galaretka z soku z porzeczek
- Lane kluski
- Ciasto daktylowo-orzechowe
- Kaszka kukurydziana z morelami
- Sos jogurtowy
- Placek drożdżowy ze śliwkami i kruszonką
- Tarta - kruche ciasto
- Pasta z bakłażanów
- Majonez z przepiórczych jajeczek
- Kartoflanka przecierana
- Kajmak mleczny (bez glutenu)
- Ziemniaki po francusku (zapiekanka)
- Kurczak z czereśniami
- Kiszone ogórki cioci Marty
- Szaszłyk z indyka z morelami
- Zupa gulaszowa
- Galaretka porzeczkowa z jagodami
- Zimowy salad bar
- Rulonik z szynki
- Schab z rodzynkami
- Biszkopt z surowymi owocami
- Rizotto z tuńczykiem
- Chińskie jajka herbaciane
- Jabłko z sałatką ryżową
- Kapusta pekińska z patelni
- Tarta jabłkowa II
- Placuszki z tuńczyka
- Ślimaki daktylowe
- Pasta z awokado
- Ptysie na słono z farszem czosnkowo- koperkowym
- Surówka z marchewki
- Koktajl mleczno-owocowy
- Puree z truskawek i kiwi
- Krem jarzynowy z indykiem
- Niesłodka zupa z dyni
- Zupa pieczarkowa
- Zupa z kabaczków