- Gjuwecz po słowiańsku
- Banany z szynką
- Pasztet drobiowo-cielęcy
- Kulki rybne po norwesku
- Pączki (bez glutenu)
- Przecier gruszkowo-borówkowy
- Sałatka grecka III
- Rozmaitości na parze
- Żółta pasta
- Kapusta pekińska z patelni
- Szpinak z baraniną
- Pasta z rokpolu z orzechami
- Mazurek na kruchym spodzie (bez mleka, jajek, glutenu)
- Risotto z łososiem
- Lodowe lizaki (jogurtowo-owocowe)
- Zupa krem z mrożonych kalafiorów
- Tort makowy pyszny
- Kolorowa jajecznica
- Sos różowy
- Lody dla młodych
- Zupa z zielonej sałaty
- Zapiekanka warzywna - grecka
- Zupa krem z brokułów ze śmietanką
- Naleśniki (bez mleka i jajek)
- Krem truskawkowy
- Racuchy drożdżowe
- Batoniki orkiszowe
- Kapuśniak
- Botwina
- Napój różany
- Kruche pierniczki
- Gruszki w kremie waniliowym
- Surówka z kapusty pekińskiej
- Kompot z rumiankiem
- Pieczone pierożki z nadzieniem szpinakowym
- Placuszki drożdżowe
- Sałatka marokańska
- Zapiekanka warzywna z cukinią
- Mulatki z bakaliami
- Grzanki parmezanowe
- Sałatka z pomarańczy i porów
- Panierowana feta z wiosenną salsą
- Masa pomarańczowa
- Kisiel z truskawkami
- Schab ze śliwkami
- Sernik (bez glutenu)
- Amerykańska szarlotka
- Biszkopty bezglutenowe
- Sernik tradycyjny
- Kapusta z sosem sojowym
- Cygański kociołek
- Ciasto czekoladowe
- Daktylowe roladki
- Delikatny sernik
- Ziemniaki po włosku (zapiekanka)
- Lody (bez mleka)
- Bułeczki z kapustą
- Pasta - jajo i basta
- Tęczowy sorbet
- Sałatka z truskawek i melona