Potrawy , które możesz zasmakować
-
wiek od : 2 lat
-
składnik: bulion
-
rodzaj potrawy: danie główne
- Sałatka makaronowa
- Cielęcina ze szpinakiem i brokułami
- Grzanki parmezanowe
- Mielonka z dodatkami
- Ptysie na słono z farszem szpinakowym
- Kisiel z truskawkami
- Murzynek
- Sernik (bez glutenu)
- Surówka z jabłek i dyni
- Ryba po grecku II
- Mus brzoskwiniowy
- Pasta - jajo i basta
- Kisiel mleczny z żółtkiem
- Przysmak serowy
- Zupa wiśniowa (śliwkowa)
- Surówka z czerwonej kapusty
- Rulonik z pieczonym kurczakiem
- Kapuśniak
- Torcik z galaretką
- Wesołe omleciki
- Puree z bakłażana
- Ptysie na słodko z nadzieniem z bitej śmietany
- Ryż z jajkami na parze
- Bananowe frytki
- Cukinia faszerowana serem
- Omlet po hiszpańsku (tortilla)
- Ciasto drożdżowe Basi, mojej teściowej
- Kotleciki drobiowe w sosie cytrusowym z makaronem
- Schab pieczony po galicyjsku
- Sałatka owocowa w pomarańczy
- Kurczak z czereśniami
- Jajka faszerowane
- Strucla mini
- Ciasto marchwiowe z figami
- Cukinia z pomidorami i bazylią
- Sałatka mięsna z morelami
- Knedelki z sandacza
- Chrupiące wafle
- Koktajl jabłkowy
- Sałatka ryżowa
- Brzoskwinowe oczko
- Powidła śliwkowe
- Surówka z kapusty pekińskiej
- Gwiazdeczki cynamonowe
- Sałatka warzywna w marynacie
- Panierowana feta z wiosenną salsą
- Paluszki z kurczaka z sosami
- Cukinia z wody
- Topielec (bez mleka, glutenu)
- Wiśniowo-waniliowa zupa krem
- Koktajl truskawkowo - poziomkowy
- Grecki gulasz z drobiu
- Chleb (bez glutenu)
- Racuszki gryczane
- Kabaczek faszerowany ryżem
- Tarta prawie Tatin
- Kluski z kaszy manny
- Grzanki z pieczoną fetą
- Szaszłyki z bakłażanem i papryką
- Ryba po żydowsku