- Napój z owoców jagodowych
- Kruche ciasto z surowymi owocami i kremem waniliowym
- Zupa krem z włoszczyzny i pomidorów
- Pasta z bakłażanów
- Tarta z żurawinami
- Krem truskawkowy
- Zapiekanka z fasolki szparagowej (bez jajek i glutenu)
- Maślane bułeczki (bez glutenu)
- Tarta z pianą owocową
- Bakłażany faszerowane mięsem
- Panierowana feta z wiosenną salsą
- Fasola z miodem i cytryną
- Sernik tradycyjny
- Ziemniaki duszone z papryką i pomidorami
- Placki z ziemniaków i jabłek
- Indyk z marchewką
- Sos polski
- Kurczak z jabłkiem
- Omlet grzybek z kozim serem
- Galaretka owocowa z pianką (bez mleka)
- Sałatka z pomarańczy i porów
- Pierniczki (bez mleka, jajek, glutenu)
- Pasta z łososia
- Sałatka wiosenna z liśćmi babki i mlecza
- Gnocchi dyniowe
- Zupa jagodowa
- Zupa krem ze szparagów
- Lody jagodowe z miętą
- Szwedzkie ciasteczka świąteczne
- Szparagi solo
- Babeczki z musem owocowym
- Zapiekanka rybna
- Batony orzechowo-kokosowe
- Lekkie ciasto czekoladowe
- Zapiekanka twarożkowa na słodko
- Ziemniaki faszerowane
- Galaretka z pigwy
- Fasolka szparagowa zapiekana pod sosem mornay*
- Pierwsza zupka jarzynowa
- Mrożony jogurt jagodowy
- Ciasto na ptysie
- Sola meuniere
- Sałata z cykorii z gruszkami, serem blue i orzechami
- Łosoś znad zatoki
- Majowe ciasto z rabarbarem
- Ciasto z jagodami ucierane
- Pomidory faszerowane serem pleśniowym
- Szaszłyk z kurczaka z boczkiem
- Kopytka
- Kurczak z kaszą
- Krem bananowy
- Zupa owocowa
- Kokosowy sernik
- Marmoladka-przecier z dyni i jabłek
- Budyń z żółtkiem
- Papryka faszerowana warzywami
- Warzywa smażone w cieście
- Sałatka grecka III
- Koktajl mleczno-owocowy
- Baba wielkanocna z szafranem